Dator > hur man installerar quad core CPU

 • hur man installerar quad core CPU


 • Quad core processorer erbjuder ett överflöd av kraft för alla användare, oavsett intresserad av spel, företagsapplikationer, eller bara surfa på webben. Många vanliga datorer kommer att acceptera ett moderkort som stödjer en quad core CPU utan några större ändringar. Nätaggregat utan 20 +4 moderkortets kontakt kommer ofta måste ersättas med moderkortet, som kommer med låg uteffekt leveranser, men nya nätaggregat är billiga och lättillgängliga och adaptrar att leverera fyra makt säljs. Några egna maskiner som inte accepterar standardstorlek moderkort eller nätaggregat kan inte uppgraderas till Quad Core.

  Du behöver:
  Computer
  . Moderkort som stöder Quad Core-processorer.
  Quad Core-processor.
  Processor kylningslösning som en kylfläns och fläkt kombination.
  Termisk kylfläns förening.
  Strömförsörjning som tillgodoser behoven av moderkortet och processorn kombination.
  Små nylon buntband.

  Matchande Komponenter


  1.
  Avgöra huruvida de gällande moderkortet kommer att stödja den önskade CPU Quad Core och få ett nytt moderkort om nödvändigt.
  2.
  avgöra huruvida de gällande strömförsörjningen kommer att stödja en quad core CPU och alla önskade komponenter genom att kryssa i watt samt kontroll efter 20 +4 moderkortet. Byt om nödvändigt.
  3.
  Reda på om RAM-minne stöds av moderkortet och byt vid behov.
  4.
  Reda på om CPU kylning lösning kommer att hantera watt produceras av CPU och byt vid behov.

  beredning av ärendet för nytt moderkort och CPU


  1.
  Stäng av systemet och koppla bort alla kablar. Ta bort motorkåpan.
  2.
  Ta bort alla expansionskort och koppla bort alla sladdar som leder till moderkortet. Beroende på mängden utrymme inuti fall kan det också vara nödvändigt att ta bort hårddiskar och optiska enheter och möjligen även strömförsörjningen.
  3.
  Bort baksidan plåten där Moderkortet anslutningar visa genom den bakre av ärendet. Ersätt med nya ansikte plattan som följde med det nya moderkortet.
  4.
  Rikta in skruvhålen i den nya moderkort med standoffs i fodralet och lägga till eller ta bort standoffs att se till att det finns ett dödläge för varje hål på moderkortet.

  5.
  Installera CPU på moderkortet och installera CPU kyllösning. Installera RAM på moderkortet innan du installerar moderkortet i ärendet.

  Installera moderkort


  1.
  Installera moderkortet i ärendet.

  2.
  Återanslut alla nödvändiga kablar och ledningar.
  3.
  Installera om alla enheter, expansionskort, och strömförsörjningen.
  4.
  Kontrollera alla komponenter noggrant innan tillbaka luckan och ansluta systemet tillbaka till makten. Knyt lösa kablar med anknytning nylon kabel för att möjliggöra bättre luftflöde och göra installationen mer professionellt utseende.
  5.
  Slå på systemet och ställa in nya datum och tid i BIOS. Sätt in diskett med drivrutiner för nytt moderkort om det behövs när du uppmanas av operativsystemet.

  Tips och varningar


 • minst en 300-watts strömförsörjning krävs , men högre wattal nätaggregat körs svalare och kunna hantera ytterligare laster från high-end grafikkort, flera hårddiskar och andra strömkrävande komponenter. Kontrollera att processorn kylningslösning fäster ordentligt på moderkortet och kan hantera de wattal som produceras av processorn. Använd kylpasta kylfläns mellan kylfläns och CPU om man inte redan är närvarande på kylflänsen. Quad core processorer körs i allmänhet mycket snabbare med betydande mängder RAM-minne och det rekommenderas att minst 2 GB RAM installeras som ett minimum.
 • inte Försök att överklocka processorn tills systemet har haft en chans att bränna över en period av en vecka av stadig användning. Detta kan orsaka permanenta skador på olika komponenter. Garantera en ordentlig strömförsörjning storlek och rätt CPU kylkapacitet för att undvika överhettning i systemet och skadar komponenter. Var extremt försiktig vid hanteringen av CPU eftersom det är både känsliga för statisk elektricitet och känslig. Stiften kan lätt böjas över användning med en lätt beröring, förstöra processorn och göra garantin ogiltig.

Previous:nothing Next:hur reparera en Printer Spooler

Relaterade artiklar


 • felsökning av en död datorns moderkort
 • datorprodukter för blinda
 • hur man installerar en k-byte kortets minne uppgradering i en Compaq dator
 • hur man återställer standardinställningarna på en HP LaserJet P2015
 • hur man kan övervaka en AMD CPU
 • hur man ansluter en CD-RW & dvd läsare till ett moderkort
 • Inaktivera en joystick på en bärbar dator
 • hur du fyller cd förare
 • hur man använder s-video på en Dell laptop
 • specifikationerna för Radeon HD 3850 AGP