Dator > hur man använder s-video på en Dell laptop

 • hur man använder s-video på en Dell laptop


 • S-Video-porten på en bärbar dator kan du visa innehåll på någon annan enhet utrustad med en S-Video port. Detta är användbart om du vill visa video från din dator på en tv, varav många har S-Video-portar. Det kommer att ta lite för inrättande, dock att få allt att fungera. Dell inte fartyg en S-Video kabel med datorer, så du måste köpa kabeln separat

  Du behöver:. .
  S-Video-kabel
  S-Video-kapabel TV.


  1.
  Anslut S-Video-kabeln i både datorn och tv. Kontrollera att båda enheterna är avstängda när du ansluter kabeln. S Video-kablar använder små stift och kan vara rätt ansluten på ett enda sätt. Undvik att tvinga förbindelse, som kan böja stiften.
  2.
  Power på TV och dator. Vissa nyare modeller kan automatiskt känna igen S-Video och konfigurera datorn att fungera med din TV. Ställ in din TV för att acceptera input från S-Video port. Om datorn är visas på TV, är du klar. Om du fortfarande inte kan se video från din dator, fortsätta att konfigurera din Dell laptop.
  3.
  Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen". Välj dina inställningar bildskärmsadapter för din version av Windows.  I Windows Vista och 7, välj "Utseende och Anpassning" och sedan, under "Visa", klicka på "Anslut till en extern bildskärm. " Om den inte visas klickar du på "Identifiera"-knappen. Välj den externa skärmen du har anslutit och klicka på "OK".  I Windows XP, högerklicka var som helst på skrivbordet som är tomt och välj "Egenskaper" Öppna dialogrutan Egenskaper för Bildskärm. Välj sedan fliken för ditt grafikkort (sannolikt är det antingen Nvidia eller ATI). Med Nvidia-kort måste du välja "nView", "Clone" och sedan "TV-skärm" från rullgardinsmenyn. I USA, välj "NTSC". I Europa. "PAL"
  4
  Testa bildskärmsinställningarna för att se de arbetar. Om bildskärmen är i svart och vitt du kan ha fel nationella inställningar (NTSC eller PAL). Försök att byta inställningarna för att aktivera färg. Komma åt inställningarna genom att klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Utseende och Anpassning" och "Visa" i Windows Vista och 7. I Windows XP komma åt skärminställningarna genom att högerklicka i skrivbord och välja "Egenskaper".  Om det inte finns någon S-Video visas när du har provat dessa steg, då är det troligt att du behöver uppdatera din video drivrutiner. Dell håller föraren filer för nedladdning för varje system. Hitta dem på Dells supportsida. Gå till Dell. com klicka på "Support" och "Drivrutiner och nedladdningar" för att söka efter drivrutiner för ditt system. Ladda ner och installera drivrutinerna enligt anvisningarna på Dells webbplats försöker sedan dessa anvisningar igen för att använda S-Video med din laptop.


Previous:nothing Next:hur man bränner en cd med ASUS 900

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar en video grafikkort
 • vad är skillnaden mellan herre och slav hårddiskar?
 • hur man ansöker cpu termiska fettet
 • Hur identifierar jag en skrivare ID signatur?
 • hur man: en skärmsläckare på flera bildskärmar
 • hur man extraherar data från en Compaq Presario bärbar hårddisk
 • hur du ansluter en skrivare till ett nav
 • hur man ansluter en 1394 tv till Windows XP
 • hur man får HP-skrivare att alltid skriva ut i ekonomiskt sätt
 • hur man återställer en HP Officejet 7410