Dator > hur du skannar till en bilaga med en HP allt-i-ett-skrivare

 • hur du skannar till en bilaga med en HP allt-i-ett-skrivare


 • Hewlett-Packard (HP) producerar många olika allt-i-ett-skrivare. Dessa enheter innehåller ofta en skrivare, kopiator och skanner. För att skanna bilder, kommer skrivaren med HP Solution Center. Denna programvara är inte nödvändigt på Windows-system. Istället kan användarna välja en infödd Windows-program som Paint. När dokumentet eller bilden skannas, det kan vara knutna till en e-post. E-tjänster som Gmail, Yahoo Mail och Hotmail tillåta alla användare att skicka scannade bilder och dokument som bilaga i ett e-post.

  skanna med HP Solution Center


  1.

  Ladda ner och installera "HP Solution Center" program, om du inte redan har det. För att ladda ner, gå till HP. com och välj "Service Support. " Välj "Ladda ned drivrutiner och programvara" och anger skrivarens modellnummer. Klicka på "+" bredvid "Driver" och ladda ner "Full programvaran och drivrutinen" alternativet. Följ installationen instruktionerna.
  2.
  Ström på HP All-in-One Printer.
  3.
  Öppna skannern lock och Lägg det dokument med framsidan ner mot skannerglaset glas. Stäng locket skannern.
  4.
  Tryck på antingen "Skanna bild" för foton och konstverk eller "Skanna dokument" för dokument med eller utan bilder.
  5.
  Välj "sökalternativ" när du ombeds av programvaran. Välj spara plats, filtyp och välj förscanningen alternativet för att se en förhandsvisning av skannade bilden ser ut innan den faktiskt skannas.
  6.
  Välj "Scan" i programvaran gränssnitt. Programvaran kommer sedan be den att skanna bilden och det kommer att spara till den angivna spara plats.

  Scan med Windows Paint


  1.
  Starta Paint. För att komma åt det här programmet, välj "Alla program" på Start-menyn. Klicka på "Tillbehör" mappen och välj sedan "Paint".
  2.
  Placera dokumentet eller bilden nedåt på skannerglaset. Kontrollera att skrivaren är påslagen och korrekt ansluten.
  3.
  Klicka på "Paint"-knappen i mjukvaran gränssnittet.
  4.
  Välj "från kamera eller skanner," välj någon önskade inställningar när du ombeds och klicka på "Scan". Måla kommer att förmå att skanna bilden och bilden kommer att spara till den angivna platsen.

  Fäst Scan som e-post


  1.
  Fäst skannade bilden till en e-postmeddelande i Gmail. Logga in på Gmail, klicka på "Skriv ett mail"-knappen. Skriv in mottagarens e-postadress, som rubrik och ett meddelande i respektive fält. Välj "Bifoga en fil" i ämnesraden. Markera filen i webbläsarfönstret. Hit "Öppna" och det kommer att lägga till e-post.
  2.
  Bifoga din skannade bilden till ett e-postmeddelande i Yahoo! Mail. Logga in på Yahoo Mail!, Klicka på knappen "Ny" och välj "e-postmeddelande. " Skriv in mottagarens e-postadress, som rubrik och ett meddelande i respektive fält. Välj "Bifoga filer" under raden Ämne. Hit the "Välj File" knappen och välj filen i webbläsarfönstret. Välj "Bifoga filer" och det kommer att lägga till e-post.
  3.
  Bifoga din skannade bilden till ett e-postmeddelande i Hotmail. Logga in på Hotmail, "Inkorg" och klicka på knappen "New". Skriv in mottagarens e-postadress, som rubrik och ett meddelande i respektive fält. Välj "Bilagor" under raden Ämne. Markera filen i webbläsarfönstret. Hit "Öppna" och det kommer att lägga till e-post.


Previous:nothing Next:hur du uppgraderar datorns hastighet

Relaterade artiklar


 • Hur installerar jag Garmin Forerunner 201 på Windows Vista?
 • Hur man återskapar en hårddisk fil
 • Hur konverterar jag en hp4p skrivare till USB?
 • Hur byter jag klockan batteriet på en Dell Latitude L400?
 • bärbara datorer förklaras
 • väduren kapacitet en Inspiron 4000
 • hur man bränner en mpg fil att spela i en DVD-spelare
 • Inaktivera en joystick på en bärbar dator
 • Hur gör jag patroner refill bläck med Jet Tec färg?
 • hur man öppnar en Compaq fall