Dator > Hur fixar jag en HP PSC 1110 med ett fel skrivarpatron fel?

 • Hur fixar jag en HP PSC 1110 med ett fel skrivarpatron fel?


 • På HP PSC 1110 är en allt-i-ett-bläckstråleskrivare tillverkas av Hewlett-Packard. Den skriver färg och svart-vita foton och dokument, och den bifogade kopiator facket kan skanna och kopiera. Ibland kan en ny bläckpatron kommer inte att fungera och returnera ett felmeddelande. Hellre än att omedelbart göra sig, prova några felsökning på egen hand. Processen tar dig någonstans mellan fem minuter och en halvtimme

  Du behöver:. .
  HP PSC 1110 skrivare
  HP PSC 1110 ny bläckpatron.
  Skrivarpapper.
  Bomullspinnar.
  Isopropylalkohol.


  1.
  Slå på skrivaren. Notera vilken lamporna blinkar bredvid meddelanden längst upp till vänster locket på skrivaren. Om den gula lampan bredvid "Kontrollera bläckpatron" blinkar, kontrollera din dator för felmeddelanden. Om du har installerat den medföljande programvaran som följde med skrivaren, visas ett meddelande att dyka upp på din dator specificera vad som är fel med kassetten.
  2.
  Stäng kassettluckan om felmeddelandet säger, "luckan är öppen. "Det patronlocket är på framsidan av skrivaren precis ovanför pappersfacket. När locket är öppet den vilar på pappersfacket. Tryck bara den stängd.
  3.
  Kontrollera felmeddelande för den problematiska patronen. Om felmeddelandet säger att antingen färgpatronen eller "höger" (svart) patron "saknas, inte upptäckt, eller felaktigt installerat" felsöka för färgen. Om det inte står vilken patron som inte fungerar, öppna bläckpatronsluckan tag i framsidan och baksidan av en patron och dra uppåt och utåt. Stäng locket. Om felmeddelandet försvinner, är den bläckpatron du bort problemet. Om inte, det är den andra kassetten.
  4.
  Titta på botten med problemet patronen. Den kom med en flik på undersidan som var tänkt att tas bort helt. Det ser ut som tejp. Eventuella återstående bitar kan blockera kassetten från att arbeta. Dra av allt från botten som ser ut som tejp, men ta inte bort eller repa koppar torget. Sätt i bläckpatronen igen och se om felmeddelandet är borta. Försök inte att använda skrivaren efter att du installerat en ny patron och stänger locket förrän ljud stopp. Skrivaren huvudet återställs så använder skrivaren kan skada den.
  5.
  Rengör patronen och bläcket facket. Doppa en bomullstuss i isopropylalkohol och torka den runt botten av patronen. Torka försiktigt insidan av bläck facket där laddningen vilar. Låt allt torka helt och sätter i patronen för att se om felmeddelandet är borta.
  6.
  Prova att skriva ut en testsida. Ibland kassetten chip är felaktig och skrivaren kan inte läsa hur mycket bläck det har. Det är inte alltid hindrar patronen från att arbeta. Om testsidan skrivs ut, kan du fortsätta använda patronen och ignorera felmeddelandet.
  7.
  Kontakta Hewlett-Packard för en ersättning eller återbetalning om inget av felsökningsstegen arbete.


Previous:nothing Next:hur man överklockar en Athlon XP 1600

Relaterade artiklar


 • hur reparera en Printer Spooler
 • hur man skapar ett bildspel på en Apple-dator
 • hur du ansluter en skrivare till ett nav
 • hur till vända på en webbkamera på en HP Pavilion dv6000
 • Definitionen av USB-kort
 • hur du kan få en ny hårddisk i en bärbar dator
 • hur du uppdaterar openssl på en Apple
 • hur man utplåna en hårddisk och återuppbygga
 • Hur felsöker jag en blinkande gult ljus på en skrivare som inte skrivs ut?
 • hur reparera en inverter styrelse