Dator > Hur felsöker jag en Epson Stylus C88 + skrivare?

 • Hur felsöker jag en Epson Stylus C88 + skrivare?


 • Oavsett hur du använder din Epson C88 + skrivare eller hur många sidor du skriver ut varje månad, förmågan att felsöka enheten själv kan spara tid och pengar. Att kunna diagnostisera och lösa gemensamma problem sparar du pengar du annars skulle spendera på en professionell service, och det sparar tid genom att få tillbaka skrivaren i bruk så fort som möjligt. Som med många frågor, ta ett steg-för-steg när skrivaren slutar fungera är det bästa tillvägagångssättet

  Du behöver:.
  Paper.
  Skrivarkabel.
  Bomullspinnar.
  Varmt vatten.

  Inget svar


  1.
  Håll strömknappen på Epson Stylus C88 + för att skriva ut en testsida. Om testsidan skrivs ut, vet du att problemet ligger hos kommunikationen mellan datorn och skrivaren.
  2.
  Logga in på datorn och klicka på "Start". Välj "Kontrollpanelen" och dubbelklicka på "Administrationsverktyg" och sedan "Tjänster". Rulla ner till "Print Spooler" och högerklicka för att starta tjänsten. Om utskriftshanteraren tjänsten är inte aktiv, kommer datorn inte att kunna kommunicera med skrivaren.
  3.
  Ta bort och sätt tillbaka båda ändarna av skrivarkabeln att återupprätta kommunikationen. Kontrollera att utskriftssidan kabeln sitter ordentligt i både datorn och skrivaren. Om skrivaren fortfarande inte reagerar, kan kabeln måste bytas ut.

  Pappersstopp


  1.
  Ta bort alla papper från pappersfacket och fläkt papperet försiktigt. Ta bort eventuella trasiga eller plisserat ark, och alla sidor som är ihopklistrade. Över tid kan papper behålla fuktighet och fukt kan orsaka att skrivaren att ta mer än ett ark i taget.
  2.
  Placera papperet i skrivaren och flytta den hela sätt mot den högra sidan av facket. Skjut det vänstra pappersstödet över tills det är tätt mot papperet.
  3.
  Tryck på pp för att ta bort papper som fastnat. Papperet Feed Button har en bild av ett papper på det. Om papperskvadd kvarstår, prova att använda en annan typ av papper. Vissa typer av pappersmatning bättre genom Stylus C88 + än andra.

  Skriv kvalitetsfrågor


  1.
  Öppna upp på Epson Stylus C88 + skrivare och vänta på skrivhuvuden att flytta till mitten. Ta försiktigt bort varje bläckpatron och vända den upp och ner så att kopplingar av metall mot dig.
  2.
  Doppa en bomullstuss i lite varmt vatten och försiktigt torka av hela ytan av bläckpatronen. Fortsätt badda tills alla papper damm och spår av bläck har tagits bort.
  3.
  Lägg patronerna tillbaka i skrivaren och stäng locket. Skicka en testsida till skrivaren.


Previous:nothing Next:Hur man använder en Sony PRS-500 läsare

Relaterade artiklar


 • hur till vända på en webbkamera på en HP Pavilion dv6000
 • specifikationerna för Radeon HD 3850 AGP
 • Hur kuvert jag ut med HP 3915?
 • Hur länge kan du köra en USB-kabel?
 • Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?
 • hur man: en skärmsläckare på flera bildskärmar
 • hur man återställer NVRAM på en PowerBook G4 med Open Firmware
 • felsökning av en död datorns moderkort
 • felsökning av en pc ljudenhet
 • vad är en dator optisk enhet?