Dator > hur man skapar ett bildspel på en Apple-dator

 • hur man skapar ett bildspel på en Apple-dator


 • ILife programvara svit på varje Mac-dator och den innehåller kraftfulla medieprogram, inklusive iMovie, iDVD, iTunes, iWeb och iPhoto. Varje program är djupt integrerat också, vilket ger dig möjligheten att få tillgång ditt bildbibliotek i iMovie, lägga till musik i filmen från iTunes-samling, och exportera den filmen till iDVD för att bränna. När det gäller att göra ett bildspel, är iPhoto allt du behöver. iPhoto kommer att fånga bilder från din kamera, SD-kort eller bara dra dem till biblioteket. De kan organiseras av händelse (datum), plats och även ansiktet med ansiktsigenkänning inuti iPhoto.
  1.
  Öppna "Program"-mappen i dockan och klicka på "iPhoto. "
  2.

  Klicka på "Bilder" under "Bibliotek" i den vänstra rutan.
  3.
  Markera flera bilder i ditt bibliotek genom att hålla "Command"-knappen samtidigt som du klickar på varje foto.
  4.
  Tryck på ikonen "+" När du har valt alla bilder för bildspelet. Efter nytt fönster öppnas, välj "bildspel" fliken och namn bildspelet. Tryck på "OK".
  5.
  Klicka på den nyskapade bildspel i den vänstra kolumnen i iPhoto. Detta kommer att öppna luckan fönster Visa redigering.
  6.
  Arrangera dina bilder i önskad ordning genom att klicka och dra dem åt vänster eller höger.
  7.

  Välj "Musik" för att lägga till en låt från iTunes-biblioteket till bildspelet. Navigera till och markera sången i nytt fönster och tryck på OK. "
  8.
  Klicka på" Inställningar "för att justera funktioner bildspel. Om du har lagt en egen låt till bildspelet, har du möjlighet att "Upprepa musik under bildspel", som kommer slinga låten tills bildspelet ändar, eller "Fit bildspel till musik", som kommer att anpassa tiden för varje foto för att passa längden på banan.
  9.
  Välj en övergång och övergång längden från rullgardinsmenyn. Detta kommer att gälla på alla bilder. Du kan också använda "Upprepa bildspel" (loop tills stoppas manuellt), skala upp bilder att fylla skärmen, använda Ken Burns-effekten, titlar visa foto, betyg och skjut kontroller visar. För att välja dessa funktioner genom att markera motsvarande ruta till vänster. Tryck "OK" när du är klar.
  10.
  Tryck på "Preview" i redigeringsfönstret för att visa en del av bildspelet. Klicka på "Play" för att visa bildspelet i helskärmsläge.
  11.
  Markera "Dela" i menyraden och välj "Skicka till iDVD" för att bränna detta bildspel till en DVD.

  tips och varningar


 • Om du vill lägga till fler bilder till ett bildspel efter att den har skapats, dra och släppa önskad bilder från biblioteket skärmen ovanpå bildspelet namn i den vänstra kolumnen.
 • När man väljer "Skala bilder för att fylla skärmen," några bilder kan vara avskurna på grund av bildförhållande. Efter att ha valt detta alternativ, gå igenom bilderna bildspelet individuellt justera några bilder som beskärs. Med hjälp av musik från iTunes-biblioteket för bildspelet kommer att fungera för alla icke-DRM låtar. Alla DRM-skyddade låtar kan inte importeras till iPhoto. När "Inredning bildspel till musik," om det finns massor av foton och musikspår är för kort, bilderna kommer rulla för snabbt. Välj antingen en längre musikspår eller välja "Repeat musik under bildspel" alternativet.

Previous:nothing Next:hur man ansluter en 1394 tv till Windows XP

Relaterade artiklar


 • flyga instruktioner injektionspennan
 • hur man återställer en HP Officejet 7410
 • hur man återställer HP 337 patron
 • hur man skapar ett bildspel på en Apple-dator
 • mini vs Micro SD-kort
 • hur ändrar CPU-fläkt hastigheten i BIOS
 • hur till check CPU-användning på UNIX
 • hur man: en skärmsläckare på flera bildskärmar
 • hur man hittar minnet adressen till min nätverkskort
 • Historien om personlig digital assistent