Dator > hur man hittar minnet adressen till min nätverkskort

 • hur man hittar minnet adressen till min nätverkskort


 • Oavsett vilken typ av dator du använder eller vad du använder det, konfigurera nätverkskortet är rätt viktigt. Om datorn plötsligt inte kan ansluta till din hem-eller företagsnätverk, eller om din Internet-anslutning misslyckas, måste du ta ett steg-för-steg metod för felsökning kortet. En del av denna felsökningen är att hitta minne adress på kortet
  1.
  Stäng av datorn och trycker på strömbrytaren för att återuppta den. Titta på skärmen för meddelandet "Tryck X to enter setup. " Den exakta för att kunna använda beror på datortillverkaren. HP använder "F1" eller "F10" knappen, medan många Dell-datorer använder "F2" eller "F12"-knappen.
  2.
  Använd piltangenterna för att markera "Advanced "menyn. Bläddra i listan tills du ser "Maskinvara".
  3.
  Pilen över tills du ser egenskaperna nätverkskort. Skriv ner minne adress nätverkskortet.


Previous:nothing Next:min laptop kommer inte att erkänna usb-enheter

Relaterade artiklar


 • specs på IBM R51
 • hur ändrar färgband i en Canon P20-dx miniräknare
 • hur felsöker jag iDVD på en Apple laptop?
 • hur man installerar en Compaq hårddisk
 • hur man hittar minnet adressen till min nätverkskort
 • Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?
 • Hur installerar jag vädur på en gateway mx6027 notebook pc?
 • mini vs Micro SD-kort
 • hur man får HP-skrivare att alltid skriva ut i ekonomiskt sätt
 • Hur tar jag loss det en HP ze2000?