Dator > hur du ställer in en Dell AIO 966 skrivare i nätverket

 • hur du ställer in en Dell AIO 966 skrivare i nätverket


 • Nätverk en skrivare kan tillåta användare i hela ett hem eller företag att dela en skrivare, öka produktiviteten för flera personer samtidigt minska kostnader för teknik. Dells AIO 966 skrivare ger flera personer möjlighet att skriva ut dokument av hög kvalitet snabbt. Användare som vet hur man ansluter AIO 966 skrivaren till sitt nätverk kan dela denna högkvalitativa teknik med så få eller så många som de önskar

  Du behöver:.
  Två Ethernet-kablar
  . Dell 966 interna trådlösa Ethernet-adapter.


  1.
  Installera Ethernet-adaptern till din 960 skrivare. Ta bort adaptern omslag, som ligger på baksidan på skrivaren. Detta kan göras genom att skjuta locket flik till vänster, skruva ur skruvarna genom att vrida dem moturs, locket hålls med två fingrar och dra den mot dig. Du behöver sedan in adaptern genom att skjuta in den i porten med adaptern s guldkontakterna bort från dig. Du kan sedan dra åt skruvarna genom att vrida dem medurs.
  2.
  Anslut datorn till Internet. Anslut ena änden av en Ethernet-kabel i datorns Ethernet-uttag och anslut den andra änden till ett extra Ethernet-port på din router eller i en vägg-uttaget.
  3.
  Anslut din skrivare 960 till Internet. De 960 kan ansluta till Internet med antingen en fast eller trådlös anslutning. För en kabelanslutning, måste du först sätta ena änden av en Ethernet-kabel till skrivarens Ethernet-port, som ligger på baksidan av skrivaren. Den andra änden av kabeln ska anslutas till en ledig Ethernet-port i din router eller en Ethernet telefonjacket.  Du då kommer att behöva sätta in installations-CD som medföljer din 960 skrivare till datorn. Tryck på OPEN /CLOSE knappen för att öppna CD-enheten, placera CD med framsidan upp i facket och tryck på öppna /stäng-knappen. Installationsprogrammet startar automatiskt. Om du använder en kabelanslutning, välj "Använd en Ethernet-kabel" och välj "Nästa". Välj din skrivare i listan över tillgängliga skrivare. För en trådlös anslutning, väljer du "Använda en trådlös anslutning" och välj "Nästa". Du kommer att behöva ange informationen för ditt trådlösa nätverk, inklusive alla lösenord.
  4.
  Upprepa installationen för ytterligare datorer som du vill använda. Du måste installera drivrutiner och köra Dells konfigurationsverktyg på dessa datorer också. Du kommer också att behöva ansluta datorn till samma nätverk.


Previous:nothing Next:hur man fixar en fast DVD-enhet på en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en skrivare till ett nav
 • vad är skillnaden mellan herre och slav hårddiskar?
 • hur du använder HP pavilion diskar återhämtning
 • hur ändrar CPU-fläkt hastigheten i BIOS
 • Hur uppgraderar jag dell E310 minne?
 • Hur installerar jag Adobe Illustrator 8,0 & photoshop 5.5 på Mac OSX 10.4.11?
 • hur man fixar en fast DVD-enhet på en bärbar dator
 • mini vs Micro SD-kort
 • hur man ansluter en Lexmark X3550 via trådlös
 • hur man: en skärmsläckare på flera bildskärmar