Dator > Felsökning min HP Deskjet 460 skrivare på Vista

 • Felsökning min HP Deskjet 460 skrivare på Vista


 • HP Deskjet 460 skrivare fungerar med ett antal operativsystem, inklusive Microsoft Vista. För att kunna använda skrivaren med Vista måste du ladda ner drivrutiner och programvara på HP: s webbplats som är särskilt utformade för Vista. Trots att de har rätt programvara och drivrutiner kan du få ibland problem med att använda skrivaren med Vista, kräver att du fortsätter med felsökning steg för att lösa problemet och fortsätta dina utskrifter

  "Microsoft Works 8 har slutat att fungera" Fel


  1.
  Klicka på Windows-ikonen och välj "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på ikonen märkt "Skrivare" för att öppna ett nytt fönster.
  2.
  Högerklicka på ikonen märkt "Microsoft XPS Document Writer" och klicka på "Ange som standard skrivare "i menyn som visas.
  3.
  Öppna Microsoft Works kalkylblad du försöker skriva ut. Klicka på "Arkiv" längst upp i fönstret och sedan "Skriv ut" och sedan "Skriv ut" knappen.
  4.
  Välj ett dokument från rullgardinsmenyn och klicka sedan på "Spara"-knappen. Hitta filen i "Mina dokument"-mappen och dubbelklicka på den.
  5.
  Klicka på "Arkiv" sedan "Skriv ut". Välj Deskjet 460 från rullgardinsmenyn, klicka sedan på "Skriv ut".
  6.
  Klicka på Windows-knappen längst ner till vänster på skärmen när dokumentet har skrivits ut . Klicka på "Kontrollpanelen" och sedan "Skrivare" och sedan högerklicka på 460 ikon och klicka på "Använd som standardskrivare. "

  Skrivaren går inte online


  1.
  Klicka på Windows-ikonen längst ner till vänster på skärmen. Högerklicka på" Den här datorn "och Välj "Enhetshanteraren" från menyn som visas.
  2.
  Högerklicka på den första "USB Root Hub" i det nya fönstret och välj "Egenskaper". Klicka på rutan bredvid "Tillåt att datorn stänger av den här enheten för att spara ström" så ingen bock visas i rutan.
  3.
  Klicka på "OK" för att stänga fönstret. Högerklicka på vardera av de andra "USB Root hubbar" som anges och göra samma sak som med den första.


Previous:nothing Next:hur man kan övervaka en AMD CPU

Relaterade artiklar


 • hur man kan övervaka en AMD CPU
 • Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?
 • Hur kuvert jag ut med HP 3915?
 • Felsökning min HP Deskjet 460 skrivare på Vista
 • Inaktivera en joystick på en bärbar dator
 • flyga instruktioner injektionspennan
 • hur man installerar nvidia 7900 laptop kort