Dator > flyga instruktioner injektionspennan

 • flyga instruktioner injektionspennan


 • The Fly Fusion Pentop Computer är en handhållen dator i form av en penna. The Fly Fusion Pentop Computer är populärt för studenter som söker efter ett sätt att hålla reda på och organisera sin klass anteckningar. Elever använder Fly penna för att skriva klass anteckningar i en speciell Fly anteckningsbok. Efter klass, eleverna fäst Fly Pen till sin personliga dator och bärbara dator och konvertera sina anteckningar i dokumenten. The Fly Pen erkänner också ritningar och skisser och lagrar MP3-filer
  1.
  Ta bort plastfliken ligger i en kortplats på toppen av din Fly Fusion Pentop Computer. För att göra detta, drar man bara plastfliken upp.
  2.
  Sätt in den medföljande installations-CD i datorn. För att installera Fly World-programmet i din dator, följ instruktionerna på skärmen.
  3.
  Anslut din Fly Fusion Pentop Computer till din dator eller laptop med den medföljande USB-kabeln. För att ansluta, koppla ena änden av USB-kabeln till Fly Fusion Pentop Computer. Anslut den andra änden av USB-kabeln till din dator eller laptop. Se till att din Fly Fusion Pentop datorn är avstängd för att ladda den.
  4.
  Titta på videon tutorial från installationsskivan.
  5.

  Koppla din Fly Pen från din dator eller bärbar dator när du är klar med video tutorial. Om din Fly Pen ännu inte är fullt laddat, vänta tills den avslutas laddningen.
  6.
  Aktivera ditt Fly Notebook innan du använder den. För att aktivera din Fly Notebook, helt enkelt peka på den blå etiketten notebook aktivering på framsidan av den bärbara datorn med din Fly Pen.


Previous:hur man installerar nvidia 7900 laptop kort Next:nothing

Relaterade artiklar


 • Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?
 • flyga instruktioner injektionspennan
 • Hur kuvert jag ut med HP 3915?
 • hur man installerar nvidia 7900 laptop kort
 • Inaktivera en joystick på en bärbar dator