Dator > Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?

 • Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?


 • Med sin inbyggda skannern funktioner, Hewlett-Packards Deskjet F2100 allt-i-ett-skrivare tillåter användare att söka av alla sina dokument och bilder. Windows-och Mac-användare kan även använda deras respektive system för att skicka fax för företag eller personligt bruk. Användare som vet hur man skickar ett fax med sin F2100 skrivaren kan använda sin dator för att arbeta snabbt och effektivt

  Du behöver:
  USB-kabel
  . Dator med modem.
  Telefonlinje.


  1.
  Anslut din F2100 skrivaren till datorn. Du kommer att behöva ansluta ena änden av USB-kabeln till skrivarens USB-port, som ligger på baksidan av skrivaren. Sätt den andra änden av kabeln till en ledig USB-port på datorn.
  2.
  Installera drivrutinerna för skrivaren. Ett sätt att installera drivrutinerna är att använda den medföljande CD-skivan. Du kan göra detta genom att trycka på OPEN /CLOSE, sätter i skivan med framsidan uppåt i CD-facket och trycka på OPEN /CLOSE igen. Om du inte har den CD eller datorn inte innehåller en CD-enhet, kan du ladda ner drivrutiner direkt från Hewlett-Packard webbplats hp. com.
  3.
  Skanna dokumentet du vill skicka. Lyft på locket till skannern och placera dokumentet vänt nedåt på den främre vänstra delen av glaset. Tryck på "Scan" knappen för att starta skanningen. Du blir då uppmanad att redigera eller spara filen på din dator. Spara filen på en plats där du lätt kan hitta den.
  4.
  Anslut datorns modem till en telefonlinje. Anslut ena änden av en telefonlinje till modemets linje in och sätt in den andra änden till ett telefonjack i byggnaden.
  5.
  Öppna ditt faxprogram. För Windows-användare att välja "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Windows Faxa och skanna. " Mac-användare kan öppna filen de vill fax väljer du "Arkiv" och sedan "Faxa PDF. "
  6.
  Följ programvarans uppmaningarna. Ange telefonnumret till den person du vill faxa, välj det dokument du skannat tidigare och klicka på Skicka. Programvaran kommer att slå på modemet och skicka dina dokument.


Previous:nothing Next:Inaktivera en joystick på en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man installerar nvidia 7900 laptop kort
 • Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?
 • Inaktivera en joystick på en bärbar dator
 • flyga instruktioner injektionspennan
 • Hur kuvert jag ut med HP 3915?