Dator > hur man uppgraderar en Acer Aspire One netbook

 • hur man uppgraderar en Acer Aspire One netbook


 • Acer Aspire One är en liten och billig bärbar dator betona portabilitet och rörlighet. Bärbara datorer är i huvudsak bantade versioner av bärbara datorer, med de mest grundläggande hårdvara och specifikationer programvara. Eftersom Aspire One är så små, är de inre delarna samemballeras och lämnar knappast något utrymme för ändringar. Uppgradera datorn kommer att förbättra dess prestanda, men en liten förbättring är kanske inte värt besväret. Innan du börjar, kontrollera att du har realistiska förväntningar på prestanda.

  Du behöver:
  Scale (valfritt)
  . Självhäftande möbler eller tv rem.
  Tvättsprit.
  Bomullstuss.


  1.
  Stäng av datorn och ta bort batteriet genom att skjuta sitt lås på Aspire One bas. Ta bort exponerade skruvar i batterifacket från basen av datorn. För att ta bort dolda skruvar, bända gummitätningarna lös med en platt spets genomföra. Byt tätningar när du lossa skruvarna. Ta bort tre skruvar från framsidan av maskinen.
  2.
  frigöringsflikarna från toppen och sidorna av tangentbordet. Tre flikar hålla Aspire One tangentbordet på plats. Leta dem ovanpå "F2", "F8" och "Paus /Break"-knapparna och ångra varje flik för att lossa tangentbordet. Sätt in en skruvmejsel för att trycka på flikarna i och höja tangentbordet. Ta loss den helt genom att släppa lås från sidorna (sitter intill "Enter" på höger sida och "Caps Lock" tangenten på vänster). Höj tangentbordet, blädderblock det över och dra tangentbordskabeln och pekplatta kabeln.
  3.
  Ta bort skruvarna från stålplåt som täcker moderkortet. Försiktigt höja plattan och köra fram för att lossa sitt engagemang. Du måste ta bort en plast sköld fäst på plattan för att få tillgång till moderkortet. Känn med fingrarna för att låsa flikar längs kanterna av plast sköld. Ångra alla flikar för att ta bort plåt och plast sköld helt.
  4.
  Dra kablar från moderkortet för att koppla interna komponenter. Lossa kablarna från sina tider genom att lossa låsflikarna och rycker i pluggen församling i spetsen. Ta bort det hårda kabeln hårddisken och högtalarkabeln från moderkortet.
  5.
  Ta bort den trådlösa kortet. Skruva den komponent för att lossa den från moderkortet och dra ut den ur hållaren. Lossa kablar anslutna till det trådlösa kortet.
  6.
  Lossa skruvarna moderkortet till den bärbara datorns bas facket. Ta bort fyra skruvar, två från varje gångjärn och lyft upp moderkortet ur sitt läge. Vila det nedåt på LCD-panelen, över en mjuk trasa.
  7.
  Uppgradera Acer Aspire One minne. Ta bort den befintliga 512 megabyte RAM-modul från sitt spår och sätta in 1 gigabyte modul. Kontrollera att modulen tänder motsvarar skårorna på plats, och tryck försiktigt in
  8.
  Ta ut hårddisken och installera en snabbare Solid State Drive. Skruva loss och dra ur den befintliga enheten och sätt den nya komponenten på exakt samma sätt. Koppla sladden och skruva fast.
  9.
  Ihop datorn och slå på den. Acer Aspire One notebook nu har uppgraderat minne och lagring.

  tips och varningar


 • Försök inte att installera en komponent som inte stöds.
 • Ta inte isär datorn om den är under garanti.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man fyller en Canon PIXMA PM500 bläckpatron

Relaterade artiklar


 • felsökning av en usb misslyckande efter uppstarten på en Mac
 • hur man kan minska CPU-hastighet
 • Hur man återskapar en sata hd
 • hur man byter moderkort på en Dell 9300
 • hur du uppdaterar Realtek drivrutin för en Toshiba A105 som kör Windows XP
 • hur man återställer "utföra skrivare underhåll"
 • PC-tangentbord virus
 • Hur byter jag en USB-sladd för Sanyo VPC-S500 digitalkamera?
 • specifikationer för Toshiba 1715 xcds
 • hur du uppdaterar en bios i DOS