Dator > hur man fixar en nyckel på en HP Pavilion

 • hur man fixar en nyckel på en HP Pavilion


 • En bruten nyckel kan göra det svårt att skriva något på datorn, speciellt om nyckeln är ett ofta använt en. Brutna nycklar kan omfatta dem som har fallit bort, de som är spruckna eller kluvet, eller de som bara inte längre fjädrar tillbaka upp. Ersätta en nyckel på en HP Pavilion tangentbord kan vara lite komplicerat, eftersom den avgörande hårdvara kan variera, även om exakt samma datormodell

  Du behöver:.
  Liten skruvmejsel
  Ersättning nyckel, inklusive mekanism och kopp.
  Superlim.


  1.
  Placera din skruvmejsel hela vägen under bruten nyckel. Lyft upp på skruvmejseln för att bända loss både nyckeln och plast mekanism under knappen.
  2.
  Dra upp gummikopp finns i mitten av de viktigaste utrymme. Om koppen inte kommer upp, bända ut det med hjälp av skruvmejsel. Bara bända ut det här om nyckeln inte är fjädrar tillbaka upp efter att du tryckt ner det, annars koppen är fin.
  3.
  Placera din skruvmejsel under yttre kanten av en liknande nyckel alldeles intill den trasiga en. Vrid skruvmejseln tills nyckeln locket dyker upp. Lämna plast mekanismen och gummikopp på plats på tangentbordet.
  4.
  Bänd isär din ersättare nyckel mössa och plasten mekanism under den.
  5.
  Placera
  en liten klick superlim på den breda änden av ersättning gummi koppen. Ställ en kopp i mitten av det tomma utrymmet på tangentbordet, precis där den gamla var.
  6.
  Känn längs kanterna på den ersättning plast mekanism tills du känner två knölar ena sidan. Denna sida kommer att vara vänd nedåt när du installerar den mekanism, så anpassa det på det sättet nu.
  7.
  Håll plast mekanismen över den tomma rymden, vrida den tills den är orienterad i exakt samma sätt som den intilliggande plast mekanismen, på den knapp du bort locket från.
  8.
  Sätt de små flikarna på sidorna av plast mekanism under krokar på tangentbordet. Dessa flikar kommer att placeras i olika lägen beroende på exakt när och var din Pavilion laptop har tillverkats, men så länge som mekanismen är rättvänd, det bara kommer vara ett sätt för flikarna att passa. Tryck ner den andra sidan av mekanismen, när flikarna är på plats för att låsa hela bit på plats.
  9.
  Center att ersätta nyckeln toppen över den mekanism som du just installerad. Tryck nedåt tills du hör den snäpper på plats. Upprepa detta för nyckeln locket du tidigare tog bort.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man uppgraderar en Pentium P4

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en gammal laptop till dsl
 • åtgärder för att rena hk 4700n
 • Hur dioder jag testa med en voltmeter?
 • Hur gör jag felsöka problem skriva ut med en HP Deskjet 960C över nätverket vista?
 • hur till låsa upp min IPAD lösenord
 • Hur skannar jag med en Epson cx3810?
 • Hur identifiera ett misslyckande strömförsörjningen i en bärbar dator
 • hur man spåra Diskdefragmenteraren i Vista
 • Definitionen av LAN / modem PC Card
 • hur du tar bort en Celeron kylfläns