Dator > Toshiba A135-s2246 specs

 • Toshiba A135-s2246 specs


 • Designad för att köra Windows Vista är Satellite A135-S2246 en mainstream, mellanregister bärbar dator. Trots att A135-serien inkluderar högre slut datorer är S2246 på den lägre delen av intervallet, med minimal RAM och en Celeron M-processor. Den A135 Datorn är lätt att hitta, eftersom den säljs både på nätet och i detaljhandeln kanalen.

  CPU Minne

  utrustad med en Intel Celeron M har Satellite A 1. 73 gigahertz klockfrekvens och 533 megahertz front side bus. Även om det fartyg med 512 megabyte DDR2-minne, har det två platser, som rymmer så mycket som 2 GB PC2-4200 minne.

  Lagring

  Satellite levereras med en slimmad 80 GB hårddisk, som har en spindel rotationshastighet på 5400 varv /min. Den innehåller också en kombination DVD-läsare och CD-brännare med läs hastigheter på 24x på CD och 8x på DVD.

  Video

  Toshiba sätta ett ATI Radeon grafikkort i den här datorn som delar 128 megabyte av datorns minne. Det driver en 15,4 tums widescreen-skärm med en 1280x800 upplösning.

  Human Interface

  85-tangenters tangentbord på Satellite A135 innehåller en "Start" tangenten för användning med Windows. Pekar sköts av en integrerad pekplatta, och multimedia funktioner stöds av hårda knappar för grundläggande CD /DVD aktiviteter. Det kan också producera ljud genom både en hörlursutgång och inbyggda stereohögtalare.

  Nätverk och kommunikation

  Som många bärbara datorer, innehåller den en Ethernet-port som kan upp till 100 megabit per sekund överföringshastigheter. Det har också ett 56K modem programvara och ett Atheros trådlösa LAN-system, som kan användas över antingen Wireless-B eller Wireless-G-nät.

  Hamnar och tider

  Med fyra USB 2. 0-portar är den här datorn expanderbar. Det har också både en mikrofoningång och hörlursutgång hamn att samarbeta med sina ljudkort. Video kan skrivas ut till antingen en traditionell VGA-bildskärm eller till en analog tv-apparat som kan ta emot en signal från datorns S-Video port. Datorn levereras också med telefon och Ethernet-portar samt en öppen typ I eller jag PCMCIA-kortplats. Det gör dock inte har äldre portar för PS /2 tangentbord och möss, skrivare parallell eller seriell modem.

  Power

  En 6-cells 4. 000 mA-timmars litiumjonbatteri fartyg med datorn. Det kan laddas via datorns 65 watt, 19 volt strömförsörjning på så lite som fyra timmar.

  Fysiska egenskaper

  Satellite A135 notebook väger 6 kg. utan tillbehör. En midsize dator är det 14,2 inches bred, 10,5 inches djup och nästan 1 1 /2 inches tjock.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man fyller en tonerkassett genom att göra ett hål i patronen

Relaterade artiklar


 • hur man byter hk 4350 patroner
 • Varför zoom min Dell laptop medan jag skriver?
 • Hur får jag tillbaka digitala bilder gratis?
 • hur till vända din interna enhet i en extern USB
 • hur du uppdaterar BIOS i ett ASUS P5B
 • Så ställer du in kombinationen på ett Kensington-lås
 • hur man ställer Linksys WRT54G till ett kabelmodem
 • hur man fixar en bärbar dator som inte kommer att läsa CD-skivor
 • hur till återvinna en XLB-fil
 • Skillnaden mellan ddr och SDR RAM-minneskort