Dator > hur man uppgraderar en PowerMac processor

 • hur man uppgraderar en PowerMac processor


 • Den PowerMac G4 skrivbordet är konstruerad med en speciell "AGP" processor-anslutning på sin huvudprocessor. Denna anslutning kan godta införandet av en Mac-kompatibel processor uppgradera kortet, vars syfte är att öka hastigheten på processorn och därmed prestanda PowerMac G4. Uppgradering av PowerMac med Mac-kompatibel processor uppgradering kortet är en enkel process som endast kräver ett fåtal hushåll verktyg. Men att lägga kortet själv kommer att ogiltigförklara alla Apple garanti som kan vara på plats.

  Du behöver:
  Phillips juvelerares skruvmejsel
  . Flat kanter juvelerares skruvmejsel.
  Mjuk trasa.
  Mac-kompatibel processor uppgradering kort.


  1.
  Ta bort alla kablar från PowerMac G4. Rotera PowerMac G4 så att sidan panelen med Apple-logotypen är vänd mot dig. Lyft upp spärren ovanför Apple-logotypen. Sänk sidopanelen.
  2.
  Leta räfflad metall torg som är kylflänsen --- kylflänsen på höger sida av sidopanelen. Koppla bort modulen under kylflänsen från kretskortet på sidopanelen genom att dra några kontakten ansluts med fingrarna och ta bort några skruvar på vardera sidan med Phillips juvelerares skruvmejsel.
  3.
  Släpp klämman på sidan av kylflänsen genom att trycka på den med spetsen av den platta kanter juvelerares skruvmejsel. Dra kylflänsen utanför modulen. Placera kylflänsen åt sidan för montering senare.
  4.
  Lägg en mjuk trasa på ett bord. Ta bort skruvarna från hela modulen som var dold hittills av kylfläns med Phillips juvelerares skruvmejsel.
  5.
  Placera modulen på en mjuk trasa med de elektroniska komponenterna som under kylflänsen uppåt.
  6.
  Ta bort Mac-kompatibelt kort processor uppgradering från den skyddande påsen. Ta bort plastskyddet från av Mac-kompatibel processor uppgradering kort med fingrarna.
  7.
  Rikta in de två skruvhålen på Mac-kompatibel processor uppgradering kort med två skruvhål i närheten ena sidan av modulen. Rada upp kontakterna på undersidan av Mac-kompatibel processor uppgradering kort med anslutningen spår på modulen.
  8.
  Tryck Mac-kompatibelt kort processor uppgradering på modulen så att anslutningarna går in i samband spåren. Skruva i två skruvar med Phillips juvelerares skruvmejsel.
  9.
  Placera modulen tillbaka på sidopanelen. Sätt tillbaka skruvarna. Placera kylflänsen tillbaka in i modulen. Tryck kylflänsen på modulen tills klippet reengages. Sätt tillbaka eventuella kontakten ansluts eller skruvar.
  10.
  Stäng sidopanelen. Vrid PowerMac G4 tillbaka till sitt ursprungliga läge och sätt tillbaka alla kablar.

  Tips och varningar


 • en antistatisk bandet kommer att hålla statisk elektricitet från skada mac-kompatibel processor kortet eller interna komponenter PowerMac G4.
 • Se bruksanvisningen som följer med Mac-kompatibel processor uppgradering kortet för att bestämma inställningarna för stiften på kortet som måste ställas in för de särskilda modell av PowerMac G4 du har.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:vad är det AMD Athlon TM X2 Dual-core processor?

Relaterade artiklar


 • hur man byter fläkt i en Dell Inspiron 1501
 • Vilka är fördelarna med en DVI-kabel?
 • ska jag gå med en netbook eller smartphone till att surfa mobilt på webben?
 • Logitech tangentbord fungerar inte
 • hur man fixar en anteckningsbok tangentbord
 • specifikationerna för en Toshiba dynabook
 • felsökning av en pekplatta som slutat rulla
 • hur man gör ett USB-minne U3-kompatibla
 • vad är microSD TransFlash?
 • hur man byter ett trådlöst nätverkskort