Dator > hur man demonterar en Inspiron 9400

 • hur man demonterar en Inspiron 9400


 • Om du behöver reparera eller uppgradera en Dell Inspiron 9400 laptop, kan den behöva demontering innan du kan börja om fastställande av dator eller byte av komponenter. Demontering en Inspiron 9400 är inte ett jobb för en nybörjare, men å andra sidan är det inte så svårt en uppgift heller. Om du har grundläggande kunskaper om datorer montering och utbyte av komponenter kan du demontera Inspiron 9400 i ungefär en timme

  Du behöver:. .
  Syl
  Phillips # 1 skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.


  1.
  Stäng av Inspiron 9400 laptop och koppla bort nätadaptern.
  2.
  Flip för bärbara Inspiron över. Lås upp batteriet och ta bort den från datorns undersida.
  3.
  Leta luckan över minneskortplatsen och ta bort skruvarna (har en liten bild på en minnesmodul) med stjärnskruvmejsel . Ta bort luckan och ställ den åt sidan.
  4.
  Tryck in minnesmodulen klämmorna utåt och ta bort modulen. Ställ minnet åt sidan.
  5.
  Ta bort skruvarna och luckan för mini PCI trådlöst kort. Koppla kablarna från antennen till mini trådlösa kortet (det finns två av dem). Tryck klämmorna på modulen och ta bort det trådlösa kortet från den bärbara datorn.
  6.
  Leta reda på hårddisken luckan på sidan av den bärbara datorn. Ta bort fästskruven från luckan och dra ut hårddisken i Inspiron 9400.
  7.
  Lokalisera de två skruvarna på undersidan av Inspiron 9400 märkt "D" Ta bort skruvarna med Phillips skruvmejsel och ställ dem åt sidan.
  8.
  Vrid 9400 tillbaka över och öppnar LCD-skärmen tills helt utsträckt (180 grader och platt). Använd en syl för att bända upp den mittersta gångjärnsskyddet ovanför funktionstangenterna (översta raden) på Inspiron tangentbordet. Ta bort centrum gångjärnsskyddet och stäng LCD-skärmen.
  9.
  Tryck in på den yttre gångjärnskåporna och lyft upp de bakre kanterna av täcket tills de snäpper på sin plats från den bärbara datorn skal. Dra gångjärnskåporna rakt ut från skalet.
  10.
  Öppna LCD-skärmen igen och ta bort skruvarna ovanför den översta raden av tangenter som håller tangentbordet på plats. Lyft tangentbordet lätt och koppla bort flatkabeln under från moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  11.
  Ut Memory Stick från modulen öppningen på moderkortet (under där tangentbordet var belägen). Ta bort tangentbordet bezel fästskruvarna. Ta bort tangentbordet bezel från Inspiron 9400.
  12.
  Avlägsna de tre skruvarna som håller fast kortet modemet dotter. Dra ut kortet från kontakten på moderkortet.
  13.
  Ta bort de fyra termiskt kylning skruvar fläkt församling med stjärnskruvmejsel. På Inspiron 9400, skruvarna på församlingen har siffror som visar i vilken ordning du lossa och ta bort dem. Lossa och ta bort skruvarna för och lyft sedan termiskt kylfläkt församling ur den bärbara datorn.
  14.
  Lås CPU ZIF socket genom att vrida skruven motsols. Efter uttaget låser, lyfter CPU ur vägguttaget.
  15.
  Utför nödvändiga reparationer eller uppgraderingar på Inspiron 9400 laptop. Sätt 9400 tillsammans igen genom att vända på steg som används för att plocka isär.

  Tips och varningar


 • Använd ett antistatiskt armband när du plockar isär din Inspiron 9400 laptop . De interna komponenterna delar är känsliga för elektrostatiska urladdningar skador.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:Toshiba Satellite U300 specifikationer

Relaterade artiklar


 • thinkpad 560e specifikationer
 • hur man byter ett trådlöst nätverkskort
 • hur man uppgraderar en AMD Athlon 1,10 cpu
 • Felsökning en Xerox 4260
 • Lägga till en PC Card-adapter till en stationär
 • Hur hittar jag den bästa dvd-inspelare?
 • hur man surfar på nätet på din TV
 • tekniken för RAM-minne
 • fördelar och nackdelar med bladservrar
 • hur man öppnar upp hp57 patronen