Dator > hur man använder magi uttag med min dator

 • hur man använder magi uttag med min dator


 • Ansluta din hemtelefon till MagicJack, en liten tändsticksask-stora enhet som passar in i datorns USB-port, ger användaren möjlighet att prata med någon i USA eller Kanada gratis. Som en Voice over Internet Protocol (VoIP) leverantör, driver MagicJack använder en dator: s makt och en snabb Internetanslutning. Från och med augusti 2010, när du har datorn avstängd för kvällen, erfarenhet ett strömavbrott, har datorn ut för reparationer, eller hitta själv utan en tillhandahållare av Internettjänster, kan du fortfarande använda din MagicJack på några sätt.

  Du behöver:
  dator med USB-portar
  . Bredband eller höghastighetsanslutning till Internet-anslutning.
  Mobiltelefon eller annan telefon.


  1.
  Ansluta din bärbara MagicJack i en annan dator ansluten till Internet och sedan vänta på MagicJack programvara för att visas på skärmen som vanligt . Nu kan du ringa telefonsamtal. Du kan använda din MagicJack på alla Macintosh-dator eller dator med Windows XP, Vista eller Windows 7. Du behöver inte registrera MagicJack varje gång du använder den, vilket gör enheten bekvämt för resenärerna.
  2.
  Om datorn är avstängd eller obrukbar, använd vidarekoppling funktionen att överföra dina MagicJack telefonnummer till ett annat telefonnummer, t. ex. till din fasta, mobiltelefon eller företag telefonen. Gå till din MagicJack välkomstsidan klickar du på "Mina prenumerationer" och klicka sedan på "Ändra inställning" under Vidarekoppling. Kontrollera "Check Aktivera Vidarekoppling" rutan och skriv in 10-siffriga telefonnummer där vill ta emot dina samtal vidarebefordras. Klicka på "Spara ändringar" när du är klar. På detta sätt kan du fortsätta att höra och ta emot dina telefonsamtal genom att svara på dina andra telefoner-du bara inte kommer att kunna ringa ut med din MagicJack. Avmarkera "Kontrollera att Aktivera Vidarekoppling" kryssrutan för att avaktivera vidarekoppling.
  3.
  Emot samtal på ditt gratis MagicJack röstbrevlåda när du stänger av datorn. Din MagicJack kommer att fortsätta att ta emot och lagra meddelanden du tar emot i röstbrevlåda. Du kan lyssna av meddelandena genom att använda en telefon, ringer din MagicJack telefonnummer, trycka stjärna eller asterisk knappen på telefonen och sedan in dina personliga MagicJack voice-post lösenord när det efterfrågas.
  4.
  åt din röstbrevlåda genom att använda en annan dator, sedan dra upp det e-postkonto du ursprungligen inrättades med MagicJack. Din e får alla röst-post som. WAV audio ljudfiler och ger dig telefonnumret till den som ringer, samt tid, datum och längd för meddelandet. Klicka bara på nedladdningen av ljudfilen i din e-post, och standard mediaspelaren på datorn börjar spela upp ljudmeddelanden. Du kan använda denna metod som ett alternativ till att ringa din MagicJack nummer från en annan telefon.

  tips och varningar


 • Se till att du har en annan telefon källa för 911 nödsituationer. Även om din MagicJack har en 911 nödsituation funktion som du ställer in först, när du har datorn avstängd, inte har en Internet-anslutning, eller vid strömavbrott, kommer du inte att kunna göra 911 larmsamtal från din MagicJack.
 • Ändra ditt lösenord för att säkerställa din integritet när du använder en telefon från ett företag eller en annan persons telefon för att kontrollera din röstbrevlåda. Tryck noll "0" på telefonen för att ändra ditt lösenord.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur du ansluter två headset upp till min pc

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en VHF trådlös mikrofon till en PC
 • hur man öppnar en iMac fall
 • hur man ansluter externa kort TV-tuner
 • hur till låsa upp en Dell Dimension 4550 bios
 • Hur byter jag en Dell Inspiron 1520 laptop skärm?
 • felsökning av en kanon MX310 skrivare
 • hur man fixar en Microsoft-mus
 • hur man uppgraderar en t2050 processor
 • hur man klona en hårddisk till en USB-
 • hur du slår på det trådlösa på min HP Pavilion dv5000