Dator > hur man ansluter externa kort TV-tuner

 • hur man ansluter externa kort TV-tuner


 • Ansluta en extern TV-tuner kort till din TV kan du njuta av det breda utbud av TV-utbudet finns. Oavsett om du avnjuta lokala over-the-air sändningar, eller vill titta teckning erbjudanden via kabel eller satellit, blir en TV-tuner din dator till en fullt fungerande HD-kompatibla tv

  Du behöver:
  PC med USB 2.
  0 port.
  Extern TV-tuner.
  Videokabel.
  Koaxialkabel.
  Högtalare.


  1.
  Undersök videoanslutningarna på både TV-tuner och din TV signalkälla utrustning. Välj videoutgång anslutningen från tv signalkälla box som ger den högsta videokvaliteten. En digital anslutning som HDMI, DVI eller komponent kablar ger bästa bildkvalitet och kommer att behövas om du ska få HD-video. Därifrån. Kvaliteten försämras från en S-video anslutning till en komposit-anslutning.
  2
  Anslut video från din TV-källa, t. ex. en satellitmottagare eller kabel-tv-box till din externa TV-tuner. Fäst videokabel som du väljer till videoutgången på din signalkälla. Anslut den andra änden av videokabeln till videoingången på din tuner. Om du inte har någon signal rutan och sedan ansluta videon med en RF-koaxialkabel typ som används med kabelanslutning direkt från kabeln vägguttag eller en antenn.
  3.
  Anslut ljudkabeln från din video källa till TV-tuner, om inte med hjälp av koaxial anslutning, som ger sin egen ljudström. De flesta mottagare använder två RCA-kablar för att överföra ljud-en för vänster ljudkanal och den andra för rätt ljud, förutsatt att du har stereo ljud från ljudkällan.
  4.
  Anslut tuner till datorn och till en uppsättning högtalare. Anslut USB-kabeln i USB-porten i Tuner. Anslut den andra änden av USB-kabeln till en USB-port på datorn. Anslut 3,5 mm högtalare jack från ett par högtalare med egen strömförsörjning i ljudet ur tunern. Eller kör en 3. 5mm högtalarkabeln från högtalarutgången på radion till line-in-kontakten på din PC ljudkort till högtalare redan ansluten med datorn.
  5.
  Slår på radion och datorn, vänta på att datorn kan starta operativsystemet. Placera skivan tuner setup i din CD-ROM-enheten och kör installationsprogrammet finns på skivan för att installera drivrutiner och tunern programvaran på din dator.
  6.
  Starta tuner programvara och sedan gå igenom inställningsalternativen. Välja tunern bas signalkällan och välja en ljudutgång alternativ baserat på din högtalare. Välj en upplösning för din tuner kort baserat på upplösningen på din bildskärm och TV-signalen typ. Den högsta tillgängliga upplösningen är 1080, vilket kräver en skärmupplösning på minst 1920 x 1080. Detta kommer att ge dig den bästa HD-signal tillgänglig från ditt kort. Efter installationen kan du köra tunern mjukvara för att se TV-signalen. Beroende på vilket program, kanske du kan spela in video signaler på din hårddisk också.

  Tips och varningar


 • HD-programmering är endast tillgänglig via användning av en TV-mottagare tillverkade acceptera HD-over-the-utsändningar, eller en HD-signal via en mottagare.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur du slår på HDMI-porten på en HP-dator

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter externa kort TV-tuner
 • hur du startar Windows Mobile
 • specifikationer för en Toshiba mk3252gsx
 • Hur tar jag bort bläckpatroner från Canon PIXMA MP530 skrivare?
 • Hur tar jag bort en hårddisk från WD Passport bilaga?
 • hur man fixar en hårddisk boot
 • hur man byter toner för LaserJet 4050N
 • information om RAM-minne
 • hur man installerar mer minne i HP lh pro
 • Felsökning en Netgear wg111v3