Dator > hur du kopierar en cd till sd

 • hur du kopierar en cd till sd


 • En CD, samtidigt som uppspelning av digital musik, är fysiskt oförmögen att användas på digitala mobila enheter som MP3-spelare och mobiltelefoner. Kopiera innehållet på en CD på ett Secure Digital (SD) kortet så att musikfilerna kan spelas på språng. Förfarandet liknar oavsett om man använder en PC eller en Mac och inte kräver någon extra programvara, eftersom datorns operativsystem har de nödvändiga verktyg inbyggda för att kopiera filer

  Du behöver:.
  SD-kort adapter
  .


  1.
  mata ut skivsläden av DVD-enheten, placera CD i skivfacket och stäng skivfacket om du använder en dator. Sätt in CD-skivan i DVD-facket på sidan om du använder en Mac. Vänta på ikonen för CD för att visas på skrivbordet.
  2.
  Högerklicka på skrivbordet. Välj "Ny mapp" från popupmenyn. Namnge mappen "CD-skivans innehåll. "
  3.
  Dubbelklicka på ikonen för den CD som på skrivbordet. Klicka insidan av fönstret som visas. Tryck "Ctrl + A" om du använder en dator eller "Kommando + A" om du använder en Mac för att välja alla filer på skivan.
  4.
  Dra filerna till ikonen av "CD-skivans innehåll"-mappen. Vänta en kopia förloppsindikator visas på skrivbordet, fyller i från höger till vänster (PC) eller vänster till höger (Mac) innan de försvinner.
  5.
  Högerklicka på ikonen av CD-skivan och välj "Mata ut" från popupmenyn om du använder en dator, eller dra ikonen för den CD till papperskorgen om du använder en Mac.
  6.
  Ta ut skivfacket i DVD-enhet, ur CD-skivan från skivfacket och stäng skivfacket om du använder en dator. Ta bort CD från facket om du använder en Mac.
  7.
  Sätt slitsade änden av en SD-kortet i kortplatsen på ett SD-kort adapter. Sätt i USB-kontakten på SD-kort adapter i USB-porten på datorn. Vänta tills ikonen för SD-kortet ska visas på skrivbordet.
  8.
  Dubbelklicka på ikonen "CD innehållet" mappen för att öppna sina fönster. Klicka insidan av fönstret.
  9.
  Tryck "Ctrl + A" om du använder en dator eller "Kommando + A" om du använder en Mac för att välja alla filer inuti mappen .
  10.
  Dra filerna från ur mappen och på ikonen för SD-kort. Vänta en kopia förloppsindikator visas på skrivbordet, fyller i från höger till vänster (PC) eller vänster till höger (Mac) innan de försvinner.
  11.
  Högerklicka på ikonen för SD-kort och välj "Mata ut" från popup-menyn om en dator med, eller dra ikonen för den SD-kortet till papperskorgen om du använder en Mac.
  12.
  Ta ut SD-kort adapter från USB-porten på datorn. Ta ut SD-kortet från SD-kort adapter. Arkivera eller ta bort "CD-skivans innehåll" mappen.

  Tips och varningar


 • En SD-kort adapter behövs inte om datorn har en SD-kortplats inbyggd i det.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man startar en ljudenhet

Relaterade artiklar


 • hur man ändrar mitt tangentbord från numeriska till alfa på min aspire 3500 notebook
 • vad som gör en dator köra snabbare?
 • hur man uppgraderar en bärbar dator till vga
 • hur man beräknar tangenttryckningarna per timme
 • Hur man vet om en bärbar dator har GPS-spårning
 • hur man fyller en laser patron
 • hur fästa SATA-hårddiskar till IDE st
 • Hur jämför jag SD?
 • hur du installerar ett extra batteri på en Compaq Notebook
 • hur man använder en gateway 600ygr laptop modell