Dator > Hur skapar jag ett spel dator för under 2.100 dollar?

 • Hur skapar jag ett spel dator för under 2.100 dollar?


 • Bygga ett datorsystem kan du flexibilitet som inte finns i att köpa en dator från en återförsäljare. Välja din egna komponenter till plats inom systemet ger dig total kontroll över systemet kapacitet. För datorer byggda för att en specialiserad ändamål denna kontroll kan vara dyra. Detta gäller särskilt när det gäller att bygga en gaming dator. Spelmjukvara använder ofta i teknikens framkant för att ge spelarna den bästa upplevelsen. Ta hand av att köpa delar kan hålla priset nere. Genom att sträva efter ett litet steg under den ledande komponenter som finns kan du bygga ett system som kan köra allt på spelmarknaden har att erbjuda med högsta möjliga spel inställningarna, allt för under $ 2. 100 prislapp under 2010 priser.

  Du behöver :
  SLI-eller Crossfire-kompatibel PC moderkort
  . Quad-core CPU.
  3, pinnar 2GB DDR3 RAM-minne.
  Datorlådan.
  2 TB SATA hade enheten.
  SATA Blu-ray-brännare.
  2, SLI kapabla grafikkort.
  Anslutningskablar.
  750-watt PC nätaggregat.
  Antistatiskt.
  Antistatisk pad.
  Skruvmejsel.
  24-tums 1080p DVI-bildskärm.
  Trådlös USB tangentbord och mus.
  5.
  1 surroundljud datorhögtalare.

  Bygg en gaming PC


  1.
  Placera en antistatiskt armband runt handleden och klipp änden av bandet till ett jordat metallföremål som ett arkivskåp. Bandet kommer att hindra dig från att förstöra datorkomponenter ofrivilligt statiska elektriska urladdningar från kroppen.
  2.
  Placera en antistatisk dyna på din arbetsbord där du avser att bygga datorn. Placera moderkortet på mitten av plattan. Montera CPU med fläkt och kylfläns till moderkortet. Lyft spaken bredvid CPU kontakten på moderkortet och sedan ta bort det skyddande locket CPU. Justera pilen på din CPU med pilen på CPU-sockeln och placera processorn i sockeln. Sänk spaken för att säkra processorn. Skala av skyddspapperet från kylvätskan lapp på undersidan av den kombinerade fläkt och kylfläns. Placera kylflänsen på moderkortet, försiktigt trycka de fyra kolumnerna på botten av kylaggregatet i de fyra hålen runt CPU-sockeln. Vrid de små spakarna på kolumnerna i riktning mot den nivå som pilarna för att låsa fläkten /kylflänsen på plats. Anslut nätsladden från fläkten till den lilla 2-pin fläkt uttaget bredvid processorn.
  3.
  Montera tre RAM-stickor i RAM-minnesplatser på moderkortet. Passa in skåran på undersidan av marker med skåran i chippet uttaget och skjut sedan RAM i uttaget. Tryck på spakarna i vardera änden av chip mot chip för att säkra marker.
  4.
  Skjut moderkortet åt sidan och placera datorn fallet i mitten av arbetsytan med fall täcka uppåt. Ta bort motorkåpan genom att ta bort de två skruvarna som håller locket på plats från baksidan av målet. Skjut om 1-tums bakåt och lyft det fritt från fallet. (Mål design kan variera. )
  5.
  Ta bort I /O-folie bit från baksidan av motorkåpan genom att spräcka den. Sätt I /O-folie bit som medföljde moderkortet i de lediga platsen. Varje folie pjäs har öppningar som gör att insatsvaror för ditt moderkort som USB-portar, VGA-uttag, och Ethernet-portar för att sticka ut från baksidan av målet för enkel åtkomst.
  6.
  Placera moderkortet i fallet med I /O-portar på moderkortet strängpressning från hålen i I /O-folie bit på baksidan av målet. Observera placeringen av monteringshålen på moderkortet. Ta bort moderkortet och skruva den lilla metall moderkortet fästen som medföljde fall i monteringshålen. De fästen ser ut insexskruvarna som har skruvhål istället huvuden där man kan placera en skruvmejsel. Returnera moderkortet i målet och säkra det på plats genom att skruva skruvarna genom moderkortet i hålen på den installerade moderkortet monteringar.
  7.
  Montera 750-watt-leverans till fallet. Placera strömmen mot strömmen hål i fall kroppen med hål i utbudet i linje med monteringshålen i målet. Säkerställa tillgången på plats med skruvarna.
  8.
  Installera två grafikkort i de två första PCI-E-kortplatser på moderkortet. Öppningarna är på baksidan av styrelsen nära botten av ärendet. Ta av barerna som täcker kortplatsen hålen vid utgången i målet vid utgången av de två facken. Passa in skåran längst ner på kortet med skåran i PCI-E kortplatsen. Tryck in kortet på plats och fäst med en skruv genom metallen baren på baksidan av kortet i den lilla avsatsen ovanpå facket hålet. Placera anslutningen kortet i toppen av den dubbla grafikkort för att länka ihop dem.
  9.
  Anslut fallet kablarna från framsidan av ditt ärende till moderkortet. Dessa kablar inbegripa befogenhet, reset, kör lysdiod och power-LED kablar. Rådgör med din moderkort handbok för lokalisering av anslutningar på moderkortet.
  10.
  Skjut SATA-hårddisk till en tom 3 u00BD-tums enhetsfack tills hålen i sidan av enheten överensstämmer med dem i sidan av viken. Skruva fast enheten med skruvarna genom monteringshålen. Skjut SATA Blu-ray-enhet till en 5 u00BC-tums enhetsfack, rikta in monteringshålen och sedan säkra enheten på plats med skruvarna. Bifoga SATA-kablar till SATA-platser på moderkortet och sedan anslut kablarna till var och en av enheterna. Anslut SATA strömkablar från nätaggregatet till eluttag på enheten.
  11.
  Anslut strömförsörjningen till moderkortet, alla system fans och till grafikkort.
  12.
  tillbaka PC fallet, skruva fast locket. Anslut nätsladden till eluttaget på baksidan av målet.
  13.
  Flytta datorn till skrivbordet på ditt spelande område där du tänker ställa upp. Ordna surroundljudshögtalare runt spelplanen så att de alla kring där du tänker placera dig själv när man spelar. Ställ in bildskärmens upp på en väl synlig plats. Bifoga din skärm till toppen grafikkort av de dubbla korten. Anslut surroundhögtalare i högtalaren anslutningarna på moderkortet. Fäst tangentbordet och musen. Slutligen ansluter din nätverksanslutning till Ethernet-porten på baksidan av systemet. Detta avslutar bygga, och datorn är redo för installation av operativsystemet som du väljer, följt av spel.

  Tips och varningar


 • Kontrollera alla specifikationerna för alla dina system delar innan köp för att garantera kompatibilitet med alla andra komponenter.
 • använder samma modell grafikkort för ditt grafikkort setup för att förhindra försämring av de snabbare kort under spel.
 • Den totala kostnaden för alla komponenter i 2010 var ca $ 1800. Pris varierar beroende på komponent tillverkare och återförsäljare.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man ansluter en bärbar dator till en analog TV

Relaterade artiklar


 • hur du kopierar en cd till usb flash
 • Hur du använder mer RAM än den bärbara datorn specifikationerna för en gateway
 • hur man identifierar en bärbar dator modem
 • hur du tar bort en hårddisk på en Acer Aspire 1690
 • hur man fixar min pc ljud
 • GeForce 7600GT specifikationer
 • hur man byter en bakgrundsbelysning på en bärbar dator
 • hur man byter ett grafikkort i en bärbar dator
 • Hur man testar ett wifi-kort
 • hur reparera en HP-skrivare MFP laser