Dator > Hur man testar en gaming laptop

 • Hur man testar en gaming laptop


 • Gaming bärbara datorer är högpresterande bärbara datorer med kraftfulla grafikkort konfigurerad för att spela grafikintensiva spel. På grund av deras high-end komponenter, gaming laptops är en betydande monetära investeringsfonder. Testa en bärbar dator innan du köper är kritiskt sätt att se till att du köper rätt gaming laptop för dig. De två viktigaste faktorerna för att testa när man utvärderar en gaming laptop är den bärbara datorns komponenter samt den bärbara datorn komfort och användbarhet. Gaming laptops bör kunna hantera vad spel du tänker spela och vara bekväm att använda för lång tid.

  Du behöver:
  PC
  . Gaming laptop.


  1.
  Bestäm hårdvara specifikationerna för gaming laptop du vill köpa. Välj ett nyligen släppt spel från en genre som du räknar spela på din gaming laptop, till exempel, en first person shooter eller ett massive multiplayer online (MMO) spel. Använd den rekommenderade hårdvara specifikationer på spelet en guide för hårdvara specifikationer du söker i din nya gaming laptop. Överstiga den hårdvara specifikationer inom din budget så att du köper en bärbar dator som kommer att pågå så länge som möjligt.
  2.
  forskning så många spel bärbara datorer som möjligt och begränsa ditt område val enligt rekommenderad hårdvara specifikationer du bestämde i Steg 1. Dell ägda Alienware är känd för sina spelautomater, inklusive bärbara datorer, men större tillverkare såsom HP och ASUS har också sina egna linjer gaming laptops. Om möjligt, hitta en butik som ger gaming laptops att du kan utvärdera i person.
  3.
  Testa maskinvarukomponenter på en blivande gaming bärbar dator. Det bästa sättet att testa en gaming laptop resultat och för att se om det är rätt laptop för dig är att spela ett spel på den bärbara datorn. Många butiker kommer inte att tillåta dig att installera något på deras system, men vissa kan ha en viss typ av spel demo installerat på sina datorer displayen. Utnyttja detta och spela igenom ett par rundor av den installerade demo. Var uppmärksam på hur väl den bärbara datorn gör grafik och jämnhet av gameplay.
  4.
  Utvärdera laptop för komfort. Gaming laptops används ofta i timmar åt gången och köpa fel gaming laptop för dig kan resultera i obehag eller belastningsskador. I synnerhet utvärdera storleken på skärmen och tangentbordet. Bärbara datorer med mindre skärmar är lättare att transportera men kan vara svårare att spel på grund av minskad skärmstorlek. Mindre bärbara datorer har även mindre tangentbord och kan vara obehagligt att spel på för långa perioder av gånger.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man uppgraderar en PowerMac processor

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en nätverksskrivare för WinXP & WinME datorer
 • hur man sätter på Bluetooth på en Toshiba laptop
 • hur kan man få upp en laptop för att skriva ändamål
 • hur man kopierar en dvd-avbild på en hårddisk
 • vad är microSD TransFlash?
 • hur man skarva en CAT 5-kabel tillsammans
 • specs på ett ASUS moderkort p4pe
 • surfing spel för PS3
 • hur man kan jämföra persondatorer
 • ominstallation kreativ hårdvara SB Audigy