Dator > typer av QWERTY-tangentbord

 • typer av QWERTY-tangentbord


 • Du behöver:
  dator med DVD-enhet

  Den QWERTY-tangentbord har använts på språk för in-maskiner sedan skrivmaskinen uppfanns. . Av de många former av QWERTY-tangentbord under åren, den mest kända är de skrivmaskin versioner och versioner som används i datorn input i dagens värld. QWERTY tangentbord är det vanliga tangentbordet för persondator användning i de flesta engelsktalande länder.

  PS /2

  Innan populära användningen av USB-port för kringutrustning till datorer, var tangentbord vanligtvis ansluten till datorn via en PS /2-port på baksidan. PS /2 portar var färgkodade för musen och tangentbordet. PS /2 portar används fortfarande för tangentbord på nästan alla datorns moderkort, men mer tangentbord kommer med standardiserade USB-portar. Vissa datoranvändare föredrar PS /2 tillförlitlighet för sina tangentbord eller inte har tillräckligt med USB-portar att använda tangentbordet. Dessa användare kan använda en USB till PS /2 adapter för att konvertera kontakten i slutet av tangentbordet.

  USB

  USB-tangentbord snabbt håller på att bli standard i persondatorer drift. USB-tangentbord ansluter till datorns moderkort via en USB-port på framsidan eller baksidan av datorn. När inkopplad, drar tangentbordet sin nödvändiga ström från USB-porten, samt reläer skriva signaler till datorn för visning på bildskärmen. USB-tangentbord är lätt att hitta i de flesta amerikanska datorbutiker och bör vara enkelt att byta vid behov. USB-tangentbord kommer att täppa till de flesta USB expanderande kablar med flera USB-stift för en USB-port. Men använder flera tangentbord från en källa inte föreslås, eftersom det kommer sannolikt att i en dator för att frysa.

  Wireless

  Trådlösa tangentbord arbete genom olika typer av överföring tjänster, men de mest lätt att hitta är Bluetooth tangentbord. Bluetooth tangentbord drivs med batterier, vanligen AA format och överföra sin signal till en liten mottagande öga ställa upp på bordet inom deras sortiment. Detta mottagande ögat är ansluten till datorn tornet via kabel eller trådlöst USB-port och skickar meddelanden till moderkortet genom denna metod.

  Virtual

  Virtuella tangentbord finns tangentbord som bara finns i form av pixlar på en bildskärm. Dessa tangentbord används med en mus för ändamål hemdator. Virtuellt tangentbord blir allt mer ses vanligen med tillkomsten av objekt som iPhone, Internet-åtkomst system video gaming och textmeddelanden. Tillförlitliga virtuella tangentbord är lättare att hitta med touch-screen teknik långsamt vinner erkännande i privat elektronik bruk.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur du tar bort en Celeron kylfläns

Relaterade artiklar


 • Definitionen av digitizer tabletter
 • Hur byter jag minne i en Toshiba Satellite M105-s3004 laptop?
 • hur man startar en bärbar dator när skärmen är konstig ut?
 • hur man fyller en bläckpatron för en HP 7700
 • hur man kontrollerar SDRAM
 • hur man utför en BIOS-uppdatering
 • hur du ställer in utskrift för en 3x5-kort på en Canon-skrivare
 • hur tjänsten en HP Deskjet 5150
 • hur man installerar 2 SD kort i en Eee PC
 • hur du lägger till minne till en Eee PC 1000H