Dator > inställningar för en HP Deskjet f4140

 • inställningar för en HP Deskjet f4140


 • HP Deskjet F4140 är en del av företagets F4100-serien Allt-i-ett-skrivare. Denna enhet har förmågan att utskrift, skanning och kopiering i både färg och svart-vitt. Denna enhet ger dig tillgång till ett antal funktioner med hjälp av enhetens kontrollpanel. Du kan också nå ett större utbud av funktioner genom inställningar på alla kompatibla programvara, inklusive HP Photosmart som medföljer enheten.

  Grundinställningar

  Den ursprungliga inställningarna på HP Deskjet F4140 är etablerade automatiskt under installationsprocessen med programvaran som medföljer enheten. Du bör förbereda enheten genom packa upp det och ta bort allt emballage. Då kan du ansluta den till ett fungerande eluttag, fylla på papper i pappersfacket, slå på enheten och sedan ladda bläckpatroner. Anslut inte enheten till en dator än. För att få rätt inställningar, måste du installera installationsprogrammet innan du ansluter HP Deskjet F4140 till datorn med USB-kabeln. Installationsprogrammet uppmanar dig att ansluta enheten till datorn vid lämplig tidpunkt.

  Kontrollpanelen Inställningar

  Du kan använda HP Deskjet F4140 som en fristående kopiator, skanner eller skrivare med hjälp av inställningarna på enhetens kontrollpanel. Kontrollpanelen är placerad på vänster sida av enhetens ovansida. På strömbrytaren, placerad högst upp i kontrollpanelen måste vara inställt på "ON" för att enheten inte fungerar. "Starta kopiering Färg" och "Start Svart" knappar som finns på nr 5 och nr 6 lägen på kontrollpanelen kan ställas in på valfritt antal exemplar mellan en och nio. Användare kan också bestämma inställning för den papperstyp som antingen vanligt papper eller fotopapper från kontrollpanelen.

  Software Settings HP Deskjet F4140 är utformat för att automatiskt justera inställningarna baserat på det program som används . Enligt HP Deskjet F4140 användarhandbok, den enda gång en användare kommer att behöva ändra några inställningar är när en förändring i utskriftskvalitet önskas, finns det ett behov att skriva ut på en viss typ av papper eller om du vill komma åt någon speciell funktioner. Inställningar i programvaran kan normalt nås genom att klicka på "Skriv ut" alternativ från "Arkiv"-menyn och sedan välja "Egenskaper" eller "Inställningar" i dialogrutan. Ett antal inställning är vanligtvis tillgänglig inklusive papperstyp, pappersstorlek, utskriftskvalitet, papper orientering och andra.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:4 huvuddelar i ett datorsystem

Relaterade artiklar


 • hur man byter en Dell-tangentbord
 • hur du uppgraderar hårddisken på en m15x
 • gemensam kringutrustning till datorer
 • min Canon skrivarpapper kommer inte att mata
 • hur man gör vissa program på min USB-minne starta automatiskt
 • hur du tar bort en Epson Stylus C84-skrivhuvud
 • Hur uppgraderar jag USB 1.0 till USB 2.0?
 • hur man upptäcker grafikkort chips
 • instruktioner för en HP 6980
 • hur man kan minska CPU-hastighet