Dator > hur man installerar en spegel enhet dörr hårddisk

 • hur man installerar en spegel enhet dörr hårddisk


 • Den PowerMac G4 speglade dörren skrivbordet ger dig möjligheten att lägga till en andra hårddisk internt. Installera en andra hårddisk i PowerMac G4 är en enkel process på grund av datorns modulära konstruktion. Garantin kommer inte att ogiltigförklaras genom att installera hårddisken själv, eftersom Apple räknar användare att utföra installationen. Några vanliga hushåll verktyg behövs tillsammans med en hårddisk köpt från en dator eller elektronikaffär

  Du behöver:.
  Badhandduk
  . Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Dra alla kablar från PowerMac G4 speglade dörr skrivbordet. Tryck på något av metall spåren på övre baksidan av G4 med fingret för att eliminera statisk elektricitet.
  2.
  Rotera G4 så att låsspärren på sidan är vänd mot dig . Lägg badlakan på golvet framför G4.
  3.
  Lyft upp på låsspärren. Sänk sidopanelen ner på badhandduk. Leta upp enhetsfacket transportören i mitten av G4.
  4.
  Ta tag i vänster sida av enhetsfacket transportören med vänster hand. Tryck ner spaken som finns på höger sida av enhetsfacket transportören med höger hand.
  5.
  Skjut enhetsfacket transportören ut från under den optiska enheten. Ta bort de två kablar anslutna till baksidan av hårddisken med fingrarna.
  6.
  Placera transportören enhetsfacket på badlakan med den hårddisk som redan är inne nedåt. Ta bort skruvarna på båda sidor om toppen av enhetsfacket transportören med stjärnskruvmejsel.
  7.
  Skjut hårddisken i det tomma hårddiskfacket på toppen av hårddisken vik transportör, radar upp hårddisken så att uttaget på baksidan är på samma sida som den hårddisk som redan finns i hårddiskfacket transportören. Fäst skruvarna till båda sidor av hårddiskfacket transportören att säkra hårddisken i position med hjälp av stjärnskruvmejsel.
  8.
  Sätt de två kablarna till kontakterna på baksidan av hårddisk som tidigare var urkopplad. Dra ytterligare två kablar ur facket i G4 där de två kablar som bara var anslutna kom form. Fäst dessa två kablar till respektive anslutningar på baksidan av den tillsatta hårddisken.
  9.
  Rikta in hårddiskfacket transportör med facken och stiften på undersidan av den optiska enheten. Skjut hårddiskplatsen transportör tillbaka i position under den optiska enheten. Tryck hårt transportören enhetsuttaget på plats tills spaken på höger låser på plats.
  10.
  Stäng sidopanelen. Tryck ner låsspärren. Sätt badhandduk bort. Rotera PowerMac G4 speglade dörr skrivbordet tillbaka till sitt ursprungliga läge. Sätt tillbaka alla kablar.

  Tips och varningar


 • En hårddisk som har den felaktiga anslutningar kan inte användas med PowerMac G4 speglade dörr modell.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:Intel Atom N270-processor prestanda

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar extern USB-hårddisk
 • Lägga till en enhet till datorn
 • hur du skannar med en Dell allt-i-ett-skrivare
 • hur du kan maximera CPU-användning
 • Hur läser jag ett oformaterat SD-kort?
 • Hur du kopierar compact flash-kort
 • felsökning av en kort usb ljud
 • hur man fixar en Microsoft-mus
 • hur man köper en handdator
 • Hur byter jag en Intel 5100 wi-fi kortet i en Toshiba?