Dator > hur man byter en Dell laptop täcka

 • hur man byter en Dell laptop täcka


 • Dells bärbara datorer är färgstark och elegant, med många konstnärliga lock mönster finns. När det gäller Studio modeller speciellt, listor eBay ett stort antal nya lock täcker i olika färger och mönster att köpa och installera på din bärbara dator. När du säljer en begagnad laptop, renovering det med ett helt nytt lock täcka kan öka sitt värde också. Detta är dock ett utmanande projekt med en hög grad av risk för skada på skärmen. Fortsätt med tålamod och försiktighet

  Köp din nya Lock Omslag


  1.
  Vänd din bärbara dator och leta efter Dell tillverkaren klistermärke på undersidan. Ta del av modellnumret. Gå till antingen Dells hemsida eller eBay för att söka efter och köpa ett nytt lock lock, använder det modellnummer som sökord. Om du t. ex. vill söka efter en lock täckmantel för ett Studio 1537 laptop, sök efter "Studio 1537 locket. "
  2.
  Gå till Dells webbplats och klicka på "Teknisk support" länken högst upp. Välj den produkttyp för din bärbara dator och klicka på gröna knappen. Gå till "Manualer" och klicka på "Välj en modell. " Följ anvisningarna och väljer din modell baserad på modell numret du skrev ner i steg 1. Välj språk och klicka på "Visa" bredvid "Service Manual". Väl framme vid servicebok Välj "Visa" för att se instruktioner på displayen demontering.
  3.
  Stäng av din bärbara dator, koppla loss nätadaptern och ta bort batteriet. Ställ din bärbara dator upp på en ren, plan yta såsom skrivbordet eller köksbordet. Eftersom Dell modeller varierar i nedmontering förfaranden, använda denna som en allmän vägledning för att ta bort locket locket. Vänd den bärbara datorn och ta bort den bakre luckan med en liten Phillips-skruvmejsel. Lokalisera de två antennkablarna (de enda synliga på denna punkt) och dra ur dem. Ta bort skruvarna i närheten av gångjärnen. Ta bort skruvarna som finns i batterifacket också.
  4.
  Vänd den bärbara datorn och ta bort bezel delen ovanför tangentbordet. Ta bort infattningen del från hela tangentbordet, med en liten skruvmejsel om det behövs. Skruva loss tangentbordet och lyfta upp den försiktigt och sedan flytta den till sidan. Ta bort kabeln fäster tangentbordet till moderkortet, försiktigt så att inte slita ut det. En platt datakabel ansluter skärmen till moderkortet, ta bort den också. Om den bärbara datorn använder en inbyggd webbkamera, det är ytterligare en kabel för att ta bort.
  5.
  Kontrollera att inga kablar ansluter skärmen till moderkortet. Dra försiktigt ut två antennen ur datorväskan. Lyft hela displayen församlingen upp och bort från den bärbara datorns bas. Ta bort frontpanelen från skärmen genom att försiktigt dra bort det, lossa den på alla fyra sidor. Ta bort skruvarna som håller skärmen på plats och ta bort skärmen, så nu locket locket är skild från alla andra delar.
  6.
  Ta din nya locket locket och börja ihopmontering den bärbara datorn i omvänd ordning av demonteringen. Eftersom locket endast skyddar den bärbara datorn och inte gör något mekaniskt, det finns ingen anledning att testa något innan du avslutar montering. Innan du byter varje del, men kontrollera att allt är ansluten och att skruvar byts så att du inte behöver ta något isär igen. Byt ut alla skruvar innan du försöker att sätta på och kolla att allt är tätt.

  Tips och varningar


 • Dells service manualer är mycket detaljerade och omfatta särskilda anvisningar och bilder för varje modell. Det rekommenderas starkt att du använder dem.
 • användare med liten hårdvara erfarenheter bör antingen öva först på en gammal, billig laptop eller ta med dig datorn till en tekniker. Misstag kan leda till en trasig skärm, trasiga bezel bitar, slet kablar eller helt enkelt att glömma att sätta tillbaka kablarna.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:Felsökning av en utskriftshanteraren

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en HP 5600
 • hur man uppgraderar en M1530 cpu
 • hur man öppnar en Hewlett Packard OmniBook 4150 laptop
 • hur man gör ett USB-minne U3-kompatibla
 • hur man byter bläck i en bläckpatron
 • hur man ansluter en gammal laptop till dsl
 • hur du ställer in en skrivare trådlöst
 • hur du redigerar en skrivare för att ta banderollpapper
 • surfing spel för PS3
 • hur man kan anpassade personsökning