Dator > hur du uppgraderar Inspiron 1501

 • hur du uppgraderar Inspiron 1501


 • Om du har haft din Dell Inspiron 1501 för ett par år, eller om du nyligen har ärvt ett från någon som precis fått en nyare bärbar dator, bör du överväga att uppgradera den innan du installerar en massa program på den. Uppgradera din Dell Inspiron 1501 laptop kommer att öka hastigheten på din bärbara dator, som kommer att hjälpa program smidigare och undvika isolering och dra ner ditt system. Uppgradera din hårddisk är också viktig. Nyare program kräver mer hårddiskutrymme för att installera, och en ny hårddisk ger dig gott om utrymme för att lagra program och personliga filer.

  uppgraderar hårddisk


  1.
  Förvandla din bärbara dator och dra ur alla kablar till din laptop.

  2.
  Förvandla din bärbara dator upp och ned och placera den så den sida som öppnar upp mot dig.
  3.
  Leta batteriet i det övre högra hörnet . Tryck batteriet-spärren, som ligger under den vänstra sidan av batteriet, till vänster för att lossa batteriet från den bärbara datorn. Lyft och ta bort batteriet.
  4.
  bort de två skruvarna i hårddisken precis under den högra sidan av batterifacket, längs kanten av den bärbara datorn. Hårddiskfacket ligger på baksidan högra kanten av din bärbara dator. Dra försiktigt hårddisken ur hårddiskfacket.
  5.
  Skjut nya hårddisken i hårddiskfacket och skruva i de två skruvarna som fäster hårddisken till den bärbara datorn .
  6.
  Skjut tillbaka batteriet i batterifacket och tryck ner den för att låsa den på plats.

  uppgradera minnet


  1 .
  Förvandla din bärbara dator och dra ur alla kablar till din laptop. Förvandla din bärbara dator upp och ned och placera den så den sida som öppnar upp mot dig. Leta reda på batteriet i det övre högra hörnet. Tryck batteriet-spärren, som ligger under den vänstra sidan av batteriet, till vänster för att lossa batteriet från den bärbara datorn. Lyft och ta bort batteriet.
  2.
  Skruva loss de två skruvarna på vänster sida av minnesmodulen locket, som ligger precis under vänstra sidan av batterifacket. Lyft och ta bort minnesmodulen locket.
  3.
  Tryck klippen på varje kortsida av minnesmodulen försiktigt bort från modulen så långt det går. Minnesmodulen kommer långsamt att luta uppåt på en 45-graders vinkel. Lyft och ta bort minnesmodulen. Sätt den nya minnesmodulen och tryck clipsen inåt för att sänka minnesmodulen på plats.
  4.
  Tillbaka minnesmodulen locket och skruva in de två skruvarna på vänster sida för att säkra det att den bärbara datorn.
  5.
  Skjut batteriet i batterifacket och tryck ner den för att låsa den på plats.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:specifikationer för Intel P4 Northwood socket 478 3,20 ghz

Relaterade artiklar


 • hur man väljer rätt stationär PC
 • Hur hittar jag rätt bärbara dator?
 • hur man sätter data på ett Micro SD-kort
 • Hur fixar jag problem med en HP Deskjet f4240?
 • Hur installerar jag Bluetooth på en Lenovo S10?
 • hur du formaterar en ledigt
 • Hur man använder en Mini-DVI till video adapter
 • fördelarna med digital skrivare över andra utskriftsenheter
 • hur man ansluter en bärbar dator till en AV-receiver
 • Hur ökar jag ADSL-hastighet?