Dator > hur man uppgraderar en gateway solo

 • hur man uppgraderar en gateway solo


 • Uppgradering av minne och hårddisk på din Gateway Solo laptop är det bästa sättet att se till att din bärbara dator kommer att kunna köra nyare program med minimal frågor. Lägga minne till din bärbara dator kommer att öka hastigheten på din Gateway Solo. Uppgradera hårddisken är viktigt eftersom nyare program ofta kräver mer hårddiskutrymme för att installera programmet. När din dator blir lite äldre, kommer läggas hårddiskutrymme kan du också lagra mer filer utan att behöva oroa slut på utrymme på hårddisken.

  Du behöver:.
  kryssmejsel

  uppgradera minnet


  1
  Stäng din bärbara dator och dra ur alla kablar som. är ansluten till din Gateway Solo laptop.
  2.
  Vänd din bärbara dator över så att den sida av laptop där skärmen och den nedre halvan av laptop kontakt är vänd mot dig.

  3.
  Leta batteriet i bakre högra hörnet av din bärbara dator. Tryck batteri-spärren ligger strax nedanför mitten av batteriet till vänster för att lossa batteriet från den bärbara datorn. Lyft och ta bort batteriet.
  4.
  Leta reda på minnet viken strax under batteri-låsspärr. Ta bort en skruv på vänster sida av minne viken täcka med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Ta bort minnet viken locket.
  5.
  Leta reda på minnesmodulen i den övre halvan av minnet bukten. Tryck in fästena på två korta sidor av minnesmodulen från minnesmodulen. När du trycker på klippen kommer minnesmodulen luta uppåt på en 30-graders vinkel. Ta bort minnesmodulen.
  6.
  in den nya minnesmodulen. Tryck klippen i på sidan av minnesmodulen. Modulen kommer lägre på plats. Skruva in skruven för att låsa minne locket på den bärbara datorn.
  7.
  Sätt in batteriet i batterifacket. Tryck försiktigt ned batteriet tills det klickar på plats. Tillbaka den bärbara till sitt högra sidan uppåt läge.

  Uppgraderar hårddisk


  1.
  Följ steg 1 till 3 i avsnitt 1.
  2.
  Leta 3,5-tums floppy-drive modul i den bakre vänstra hörnet av din bärbara dator. Dra ner spärren för diskettenheten, precis nedanför diskettenheten modulen för att frigöra den modulära enhetsfacket från den bärbara datorn. Dra diskettenheten vik ut den bärbara datorn. Hårddisken ligger nedanför där 3,5-tums diskettstation var.
  3.
  Ta bort skruvarna längs den högra sidan av hårddisken ansluta den till den bärbara datorn. Skjut hårddisken till vänster sida av hårddiskfacket. Ta bort hårddisken från den bärbara datorn. Placera den nya hårddisken i hårddiskfacket och skjut den till höger för att ansluta den till den bärbara datorn. Skruva i de två skruvarna som fäster hårddisken till den bärbara datorn.
  4.
  Skjut 3,5-tums diskettenhet tillbaka in i modulära enhetsfacket tills den låses på plats.

  5.
  Följ Steg 7 i avsnitt 1.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man gör en flyttbar disk startbar

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka RAM & minska CPU-användning
 • hur du partitionerar en SATA-hårddisk
 • Hur man testar en laserjet fixeringsenhet
 • hur man byter bakgrundsbelysningen i en Dell 5100 laptop
 • hur du tar bort en anteckningsbok processor
 • hur till återvinna en gammal hårddisk
 • hur man ansluter en SCART-kabeln till en bildskärm
 • hur till återvinna utplånat Läsa filer
 • vad är UPnP-protokollet?
 • Hur hjälper datorer läkare?