Dator > hur man uppgraderar en Inspiron 9400

 • hur man uppgraderar en Inspiron 9400


 • Om du har ägt din bärbara dator för någon längre tid, har du förmodligen ville uppgradera sin hårdvara. Tre av de vanligaste bärbara uppgraderingar inkluderar din hårddisk, system minne och processor chip. Den demontering och montering av var och en av dessa enheter kräver att du plocka isär din bärbara dator i viss utsträckning. Dock kommer borttagning din processor chip kräver att du helt isär din bärbara hölje. Dell Inspiron 9400 dator är inte annorlunda

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.

  Uppgradera minnet


  1.
  Stäng av din bärbara dator och koppla bort nätkabeln från sin sockel. Stäng LCD-skärmen och placera den bärbara datorn ansiktet nedåt på en plan arbetsyta. Placera laptop så att framkanten är riktad framåt.
  2.
  Leta reda på batteriet i det övre högra hörnet av den bärbara datorn. Skjut batterispärren knappen till vänster och sedan ta bort batteriet från sitt fack.
  3.
  Leta reda på minnet lock nära mitten av den bärbara datorn botten hölje. Ta bort de två skruvarna säkra locket på plats. Ta bort locket från den bärbara datorn helt. Det finns två minnesmoduler i facket. Ta bort den övre modulen först. Sprid behålla spärrarna på vardera sidan av modulen. Luta modulen uppåt i en vinkel. Dra RAM-modulen ur sin minnesplats. Upprepa detta för varje modul bort.
  4.
  Installera den nya RAM-modulen genom att luta den i en vinkel när du gör den till en tom minnesplats. Tryck nedåt på minnesmodulen tills den snäpper på plats. Upprepa detta för varje modul du installerar.

  Uppgradering av hårddisk


  1.
  Leta reda på hårddisken facket i det övre högra hörnet nedanför den tomma batterifacket.
  2.
  Ta bort de två skruvarna säkra hårddisken på plats. Ta tag i ansiktet på hårddisken och dra ut det ur facket och lägg den åt sidan.
  3.
  Skjut den nya hårddisken i den tomma enheten facket tills det klickar på plats. Byt de två skruvarna så hårddisken är fäst till den bärbara datorn.

  Uppgradering av Processor


  1.
  Leta reda på trådlösa kortet locket i det övre vänstra hörnet av nedre höljet. Ta bort säkra skruvarna från locket och ta sedan bort den från den bärbara datorn. Koppla de två antennkablarna från det trådlösa kortet. Ta bort alla kvarvarande skruvarna från den bärbara datorn nedre höljet.
  2.
  Placera den bärbara datorn uppåt och öppnar LCD-skärmen hela vägen. Bänd från tangentbordet bezel ligger mellan LCD-skärm och tangentbord montering. Ta bort de två skruvarna säkra tangentbordet på plats. Ta tag i toppen av tangentbordet, luta den uppåt och placera den nedåt under palm-rastplatsen. Koppla bort tangentbordet bandkabeln från dess kontakt på moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  3.
  Leta reda på LCD bandkabeln från LCD-skärmens vänstra sida. Koppla bort kabeln från moderkortet. Ta bort skruvarna från både höger och vänster LCD gångjärn. Lyft på LCD-skärmen av den bärbara bas. Ställ den åt sidan.
  4.
  Ta bort de sex skruvarna som håller den bärbara datorns hölje topp till basen. Leta reda på styrplattan kabeln sträcker sig från ovansidan av styrplatta enheten. Koppla bort kabeln från dess kontakt på moderkortet. Ta försiktigt bort den översta höljet från den bärbara datorn.
  5.
  Leta upp kylflänsen i det övre vänstra hörnet av moderkortet. Ta bort de fyra skruvarna, och sedan försiktigt lyfta ut moderkortet och ställ den åt sidan. Detta avslöjar processorchipet. Vända sin platt huvud låsskruven en halvt varv i moturs. Ta bort processorn från den bärbara datorn. Vända denna procedur för att installera den nya processorn och återmontera den bärbara datorn.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man byter RAM på en TC4200 laptop

Relaterade artiklar


 • hur man klona bärbara hårddiskar
 • hur man upptäcker och installera ljud drivrutiner
 • hur man fixar en bakgrundsbelysning på en bärbar dator
 • bootbar USB tutorial
 • specs på HP 6515
 • Hur ansluter jag en skrivare som inte har trådlöst till ett trådlöst nätverk?
 • hur man optimerar en flash-enhet
 • hur säkra en bärbar dator till ett skrivbord
 • GeForce 8400 vs GeForce 6200
 • en tutorial för microSD