Dator > hur man återställer Western Digital My utgåva bok värld

 • hur man återställer Western Digital My utgåva bok värld


 • En Western Digital My Book World Edition är en extern hårddisk som kan användas för att lagra digitala filer och program. My Book World Edition låter dig ställa in ett lösenord för enheten för att skydda dina filer. Om du glömmer lösenordet, kommer du inte att kunna komma åt dina filer. En My Book World Edition också i allmänhet lagrar dolda kopior av dina filer även när du har raderat dem, vilket gör det svårt säkert att bli av enheten när du inte längre vill ha det. Båda dessa frågor kan lösas genom en återställning.

  Password Reset


  1.
  Se till Western Digital My Book World Edition är avstängd. Koppla ur nätadaptern och kabeln som ansluter den till datorn från baksidan av enheten.
  2.
  Använd ett gem för att trycka på reset-knappen på baksidan av enheten i . Återställningsknappen ligger direkt mellan eluttaget och data Ethernet-port.
  3.
  Håll återställningsknappen i och anslut datakabeln och strömkabeln tillbaka in i enheten . Vänta tills lamporna på enheten tänds och sedan räkna till 10 innan släppa enhetens reset-knappen. Enheten startar upp och "Spela upp automatiskt" skyltfönster på datorskärmen.
  4.
  Använd användarnamn och lösenord för enheten att komma in i hårddisken. Enligt Western Digital My Book World Edition manual, "admin" är standard användarnamn och antingen "123456" eller "admin" är standard lösenord för enheten beroende på din version av My Book World Edition-enheten.

  Återställ till fabriksinställningar


  1.
  Ladda ner programvara för din Western Digital My Book World Edition om du inte har det installerat på din dator. Programvaran kan laddas ner på Western Digital webbplats (se Resurser. ) Installera programmet på din dator.
  2.
  Gå till "Start"-menyn. Klicka på "Alla program" på "Western Digital"-mappen och sedan "My Book World Edition Programvara" för att starta programmet.
  3.
  Växla till "System"-fliken. Klicka antingen på "Restore Configuration" eller "Full Restore"-knappen på fliken, beroende på din My Book World Edition-enheten.
  4.
  Klicka på "Bläddra"-knappen, välj fabriksinställningarna standardkopplingspunkt restaurering, och sedan "Allmänna Återställ" för att återställa enheten till fabriksinställningarna, eller klicka på "Full Restore" och sedan "Återställ fabriksinställningarna" återigen beroende på dina specifika My Book World Edition-enhet. Apparaten stängs av, raderas alla data från hårddisken och My Book är tillbaka till fabriksinställningar.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:Hur man testar ett wifi-kort

Relaterade artiklar


 • Hur fixar jag en fastnat hk 73 10 skrivare?
 • hur man rengör rullskridskor på en Samsung CLP-300
 • hur man fixar en Toshiba laptop satellit 4080xcdt
 • hårddiskfel i en bärbar dator
 • hur man gör skärmen ljusare på en Toshiba Satellite
 • hur du återvinner en elektronisk krets styrelse
 • hur man använder en SCSI-hårddisk i en IDE-maskin
 • Hur byter jag en CMOS RAM batteri på en Dell Latitude cpi d300xt?
 • hur man kan jämföra persondatorer
 • hur man kan kontrollera en laptop bakgrundsbelysning