Dator > hur du skannar ett dokument till en Tablet PC

 • hur du skannar ett dokument till en Tablet PC


 • Skanna till tablet PC presenterar några svårigheter eftersom många tabletter saknar CD-enhet som är nödvändiga för att installera din scanner programvara. Detta bör inte hindra dig från att skanna, eftersom drivrutinen kan som regel laddas hem från skannern tillverkarens webbplats. Om din tablett och skanner inte har kompatibla portar kan du behöva en adapter eller en skrivarserver för att ansluta din scanner till nätverket trådlöst. När skannern och tablett kommunicerar med varandra, är skanningen samma som andra typer av datorer.

  Du behöver:
  Scanner


  1
  Starta din tablett webbläsare och besöker din scanner tillverkarens webbplats. . . Tryck på "Support" och sedan bläddra eller sök efter skannerns modellnummer. Leta efter en plats på webbplatsen som erbjuder "Downloads" eller "Drivers" och ladda ner drivrutinen lämplig för din modell genom att följa anvisningarna på skärmen och instruktioner.
  2.
  Starta om din tablett en gång programvaran laddas ner och installeras.
  3.
  Anslut din tablett till skannern, antingen genom en USB-kabel eller ditt nätverk om skannern nätverk via en Ethernet-eller trådlös anslutning.
  4.
  Starta scanning mjukvaran på din tablett genom att knacka eller dubbelpeka på dess ikon på skrivbordet eller i listan Program.
  5.

  Ladda det dokument du vill skanna i skannern som sin handbok uppmanar.
  6.
  Välj den typ av genomsökning du vill slutföra från genomsökningen programvarans möjligheter. Till exempel kanske du vill skanna ett foto till. Jpg-format, medan ett dokument med ord och bilder ska skannas som PDF. Om du vill skanna till redigerbar text format behöver du en skanner som använder optisk teckenigenkänning (OCR), eller så kan du skanna till PDF-format och använda PDF redaktör eller omvandlare programvara för att göra ändringar i dokumentet.
  7.
  Välj den upplösning du vill ha för skanningen. Högre upplösning kommer att producera en tydligare bild, men filstorleken blir större. Överväg skanning med högsta möjliga upplösning, sedan ändra storlek på dokumentet inom ditt program senare om filen är för stor.
  8.
  Välj en plats att spara filen och ett filnamn, då starta genomsökningen genom programvaran gränssnitt. Detta kommer sannolikt att vara ett alternativ som säger "Scan", "Begin scan" eller "Okej," när dina inställningar justeras.
  9.
  öppna filen i valfritt program När genomsökningen är klar. De flesta skannerprogram visar en förhandsgranskning av filen Efter avslutad scan, så kontrollera detta för att se genomsökningen kom ut som du ville ha det innan du stänger av den programvaran för skanning.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man ansluter en kabelansluten externt tangentbord till en Acer laptop

Relaterade artiklar


 • Logitech tangentbord fungerar inte
 • hur till återvinna en hårddisk snabbt
 • hur man köper ersätta bläck
 • hur man kopierar en xp skiva till en usb
 • Hur hittar jag en billig WiFi redo laptop?
 • hur man tar betalt en Microsoft trådlös mus
 • Hur man återskapar en hårddiskfel
 • Hur skannar jag med en Epson cx3810?
 • hur du kan förbättra din laptop processorhastigheten
 • hur man uppgraderar en gateway solo 9300