Dator > Hur uppgraderar jag en inkörsport m-1617 notebook?

 • Hur uppgraderar jag en inkörsport m-1617 notebook?


 • Uppgradering av din Gateway M-1617 notebook kommer att tillåta dina äldre Gateway laptop att köra nyare datorprogram på en rimlig hastighet. Uppgradering av ditt minne kommer att tillåta program installerat på din dator för att köra snabbare och bli mer effektiva. Eftersom nyare program kräver ofta en större mängd hårddiskutrymme än äldre program, uppgradering av hårddisken kommer att ge dig det utrymme som krävs för att installera den nyare program som du behöver på din Gateway notebook

  Du behöver:
  dator.

  uppgraderar hårddisk


  1.
  Förvandla din laptop över och placera den så att den sida som öppnar upp mot dig.
  2.
  Skjut batterispärren, som ligger till höger om batteriet i övre mitten delen av den bärbara datorn, till höger, in i olåst läge. Skjut batteriets-spärren, som ligger precis under batteriet, till höger och håll den att koppla bort batteriet från den bärbara datorn. Dra ut batteriet ur den bärbara datorn.
  3.
  Lossa de två skruvarna i det övre vänstra hörnet och en skruv på höger sida av hårddiskfacket täcka, som ligger i nedre vänstra delen av din bärbara dator, med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Lyft och ta bort locket.
  4.
  Ta bort de två skruvarna på höger sida av hårddisken fästet. Skjut hårddisken fästet till vänster. Lyft och ta bort hårddisken fästet.
  5.
  Bort de två skruvarna på den långa kanterna på hårddisken fäste som ansluter den till hårddisken. Ta bort hårddisken från hårddisken fästet.
  6.
  Placera den nya hårddisken i hårddisken fästet med etikettsidan mot den del av hårddisken fäste som kommer att möta hårddiskplatsen kåpan och skruva in de två skruvarna på varje sida av fästet för att ansluta den till hårddisken.
  7.
  Placera hårddisken fästet på vänster sida av hårddiskfacket och skjut hårddisken fästet till höger för att ansluta den till den bärbara datorn. Skruva i de två skruvarna på höger sida att ansluta hårddisken fästet till den bärbara datorn.
  8.
  Tillbaka hårddiskfacket locket och skruva i de tre skruvarna som fäster den till den bärbar dator.
  9.
  Skjut batteriet tills det låses på plats.

  uppgraderar Memory Module


  1.
  Vänd din laptop över och placera den så att den sida som öppnar upp mot dig.
  2.
  Skjut batterispärren, som ligger till höger om batteriet i övre mellersta delen av den bärbara datorn, till höger, in i olåst läge. Skjut batteriets-spärren, som ligger precis under batteriet, till höger och håll den att koppla bort batteriet från den bärbara datorn. Dra ut batteriet ur den bärbara datorn.
  3.
  Lossa en skruv på vänster sida av minneslocket, som ligger under den högra halvan av batterifacket. Lyft och ta bort minne locket.
  4.
  Leta reda på minnesmodulen på vänster sida av minnet bukten. Tryck in fästena på två korta sidor av minnesmodulen försiktigt bort från minnesmodulen, vilket gör att modulen tilt upp något. Lyft och ta bort minnesmodulen.
  5.
  In den nya minnesmodulen och tryck klippen på sidan av minnesmodulen tillbaka mot minnesmodulen, sänka minnesmodulen på plats. Sätt tillbaka minnesmodulen locket och skruva i skruven för att låsa minne locket på den bärbara datorn.
  6.
  Skjut batteriet tills det sitter på plats.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur du lägger till minne till vista laptop

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en gateway m285
 • hur man kan minska CPU-hastighet
 • hur du installerar en PC LAN-kort
 • Hur man testar disken hastighet i windows
 • Hur får jag tillbaka raderade registerposter?
 • HP 8850 vs hk 9180
 • Hur du tar isär en display på en Dell Inspiron 2600
 • Hur jämför jag SD?
 • rensar en enhet
 • hur du ställer in DVD-enheter