Dator > automatisk backup-enheter

 • automatisk backup-enheter


 • Säkerhetskopiera informationen på din dator är väsentlig för att skydda allt arbete i händelse av din dator fungerar, en olycka händer eller en elektrisk våg inträffar som raderar minnet och information från din hårddisk. Även om det finns back-up hårddiskar som du kan överföra all information till, det finns nu automatiska system och anordningar som kommer att backa upp din dator utan att du behöver komma ihåg att göra det.

  Time Capsule

  Apple har en effektiv anordning som automatiskt säkerhetskopierar information som har lagts på datorn varje bestämd tid. Detta system kallas Time Capsule och när det väl är installerat och sätta upp, det kommer tillbaka allt på hela datorn till en eller två terabyte hårddisk. Även om den ursprungliga back-up kunde ta en hel natt, beroende på hur mycket data du har på datorn, varje efterföljande automatisk back-up bara ersätter nya filer som har lagts till i din dator. Du kan ställa in Time Capsule för att automatiskt säkerhetskopiera när du vill att den ska vara det dagligen, veckovis eller månadsvis.

  ABS Plus

  ABS Plus är en automatisk back-up lösning som kan användas på PC-datorer. Det säkerhetskopierar automatiskt information från dessa datorer som ställts in av användaren för specifika filer och program som behöver sparas och skyddas i händelse av datorn fel eller något oförutsett inträffar katastrof som orsakar alla data förloras. Det finns också något på den här back-up lösning kallas Bounceback Instant PC återvinning programvara, vilket gör att PC-användare att starta sina datorer direkt från back-up-enhet och ge dem tillgång till saker som kanske inte har säkerhetskopierat sina fel dator. Denna teknik är ännu patentsökt.

  Velocity 2 Server Back-Up

  För stora företag som har stora mängder information de behöver för att lagra och skydda på en server, det finns automatisk back-up utrustning som har skapats för just detta ändamål. Velocity 2 är ett av dessa system. Den har en dubbel hårddisk som gör kopior av allt på servern regelbundet, skriva över vad som tidigare var på back-up. Eftersom servrar är ganska stora och informationen om dem är föränderlig, den automatiska server back-up kommer att lagra information på en enhet och samtidigt spara gammal information på en annan enhet för en viss tid. Om servern går ner, information från tidigare dagarna backas upp på den här enheten för företaget att komma åt och sätta på en ny, fungerande server.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man tråd en CPU-fläkt

Relaterade artiklar


 • thinkpad T7250 vs T7200
 • hur man spelar in på en TV PCI-kort
 • specifikationer för Mac iBook
 • hur man kan öka hastigheten på en processor fläkt
 • hur man fixar en raderas hårddisk
 • hur man skapar en bootbar usb-hdd
 • hur man hämtar pdf-filer
 • vad är ett grafikkort kort?
 • hur man använder en Logitech spelkontroll på The Witcher
 • hur man tillbaka upp till en ny enhet