Dator > Kingston USB-verktyg

 • Kingston USB-verktyg


 • Som användare allt behöver mer prisvärd och bärbar lagringsenhet teknik, flash-enheter blir allt populärare. . Flash-enheter överför snabbt data till eller från en dators hårddisk. Flash-enheter använder Universal Service Bus (USB), ett datatransmissionsprotokoll uppskattad för sin anpassningsförmåga och höga hastigheter. Kingston är en av de största tillverkarna av verktyg flash-enhet som använder USB. Eftersom flashenheter har enkel plug-and-play, det primära verktygen som ingår i dem innebär säkerhetsfunktioner.

  Bakgrund

  Kingston grundades 1987 och producerar minne produkter, främst USB-minnen och kort blixt. Flash-enheter används i mobiltelefoner, datorer, digitalkameror och skrivare. Kingston delar USB kunder flash-enheten i tre olika kategorier: konsumenter, företag och regering. Flash-enheter saluförs mot den genomsnittlige konsumenten tenderar att vara begränsad i funktioner, men prisvärd. Näringsidkare och konsumenter regeringen kräver mer säkerhetsfunktioner i sina minnen.

  Näringsliv

  Kingston marknader DataTraveler Locker + och DataTraveler Vault Privacy Edition för företag konsumenterna. Dessa två USB-minne verktygen har lösenord kryptering och en högre minneskapacitet än konsumenten modeller. DataTraveler Vault Privacy Edition är speciellt utformad för lagring med hög säkerhet filer. The Vault Privacy Edition sysselsätter ett 256-bitars AES-modul hårdvarukryptering, vilken förvärras av ett komplext lösenord system.

  Regeringen

  Statligt anställda kräver normalt hög säkerhet flashdiskar för att skydda deras arbete. Med 2010, tillverkar Kingston DataTraveler 5000, vilket är FIPS 140-2 Level 2 certifieras med ett 256-bitars fysiska AES kryptering modul. De 5000 använder sig av en XTS-läget och matematiska beräkningar kryptografi för att skydda information. En annan USB-minne, är det DataTraveler Vault Privacy Edition är anpassad till de federala regeringens säkerhetsstandarder och är vattentät. Liksom DataTraveler 5000, sysselsätter Vault en 256-AES fysiska kryptomodul och funktioner lösenord.

  Konsumenter

  Kingston erbjuder en USB-linje minne riktade till konsumenter. DataTraveler 101 G2 annonseras som en prisvärd grundläggande drivkraft avsedd för personer som inte har många specifika behov. En högre kapacitet USB flash-enhet, den DataTraveler 310, riktar sig till dem som behöver lagra videofiler, bilder och programvara. En annan enhet, Data Traveler Locker är lösenordsskyddat.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man återställer bios på en IBM Thinkpad 600E

Relaterade artiklar


 • hur reparera datorer träffats av blixten
 • Hur fyller jag en Epson Stylus Color 600 svart patron?
 • hur man byter en mikroprocessor
 • Hur man testar upplösning och uppdateringsfrekvens på dataskärmar
 • hur du formaterar extern USB-hårddisk
 • hur man kör en Ethernet-kabel genom väggen
 • Hur fixar jag problem med en HP Deskjet f4240?
 • Jag kan inte hitta var man kan koppla in min spelkontroll för Compaq Presario
 • hur byta wifi-kort i en Toshiba u405
 • hur man kopplar en bluetooth mus