Dator > Hur kan jag utöka minnet i en gateway w6409 emachine?

 • Hur kan jag utöka minnet i en gateway w6409 emachine?


 • Den eMachines W6409 stationära datorn har Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, ATI Radeon Xpress 200 chipset, 160 gigabyte hårddisk, integrerad Ethernet-nätverksanslutning och 512 megabyte PC4200 DDR-minne. Moderkortet som använts för W6409 klarar upp till 2 gigabyte RAM-minne. Öka systemets minne kommer att förbättra prestanda när du arbetar med flera program och kommer att minska den tid det tar att ladda din dators operativsystem

  Du behöver:
  PC4200 DDR-minne modul (er).


  1.
  Stäng av din dator och kopplar ur tillsammans med alla yttre tillbehör som är anslutna till systemet, till exempel tangentbord, mus, högtalare, nätverksanslutning och bildskärmen.
  2.
  Placera datorn på en hård yta, t. ex. ett träbord eller arbetsbänken med den vänstra panelen uppåt. Ta bort de två stora kromade skruvarna på baksidan av datorn. Ta tag i vänster sida panel med händerna med hjälp av fingret recess som anges på panelen och skjut den mot datorns baksida, lyft av panelen att exponera komponenterna i datorn.
  3.
  Leta fabriksinstallerade 512 megabyte minne modul. Om du vill utöka ditt system minne till 2 gigabyte högsta, måste du ta bort den befintliga 512 megabyte modulen och installera ett par 1 GB minnesmoduler i två kortplatser som finns på datorns moderkort. Du kan också installera en extra minnesmodul hjälp av återstående ankomst-och avgångstider tillgängliga bredvid fabriksinstallerade 512 megabyte minne modul istället.
  4.
  Ta bort den befintliga 512 megabyte minne modul genom att trycka den lilla vita flikarna på sidorna av minneskortplatsen och lyft ut minnesmodulen ur medan du håller den på sidorna, med hjälp av fingrarna.
  5.
  Ta fram den nya minnesmodulen ur förpackningen, medan du håller den på sidorna för att undvika beröring med det lilla minnet monterade chips på modulen. Rada upp den lilla skåran i närheten av minnesmodulen: s metall kontakterna med puckel på moderkortets minnesmodulfacket.
  6.
  In minnesmodulerna i spåret på datorns moderkort. Kontrollera att de vita flikarna på minnesmodulfacket helt deprimerad innan du sätter in minnesmodulen. När minnesmodulen har installerats korrekt i springan, bör du höra ett svagt "knäppande" ljud. Vänd låsflikarna uppåt så att motsvarande låsfliken säkrar skåran på var sida om minnesmodulen. Upprepa proceduren om du installerar en extra minnesmodul.
  7.
  Tillbaka den vänstra panelen och ersätta tumskruvarna som säkrade sidopanelen till datorns chassi. Anslut datorns strömkabel och kringutrustning för att slutföra processen.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur man byter ett batteri på en äldre Mac laptop

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en SCART-kabeln till en bildskärm
 • Hur man använder en flip KVM-switch
 • HP Officejet: 6300 vs 6400 vs 6500
 • vad är SSD hårddisk?
 • thinkpad 560e specifikationer
 • hur man kan öka processorns hastighet på en bärbar dator
 • hur man återställer en iMac till fabriksinställningarna
 • Hur förklarar jag en dubbel 64-bitars processor?
 • fördelarna med en handdator
 • hur man upptäcker en kreativ ljudkort