Dator > hur man spelar in på en TV PCI-kort

 • hur man spelar in på en TV PCI-kort


 • Om du har en TV-tuner kort ansluts till en PCI-kortplats i datorn moderkort, inspelning av digital video från någon utgång källa med S-Video eller koaxial utgång kräver endast nödvändiga kablar och programvara. PCI-tuner kort hålla ditt skrivbord fria från skräp och generellt kostar mindre än USB adaptrar. När du har en TV-tuner kort i datorn kan du spela in kabel-tv samt video från videokameror, videobandspelare och DVD-spelare. Med en infraröd sensor ansluten till tuner-kortet kan du byta kanal med en fjärrkontroll.

  Du behöver:
  Koaxialkabel
  . S-videokabel.
  Komposit-ljudkabel.


  1.
  Stäng av datorn och koppla bort den från vägguttaget. Ta bort datorns sidopanelen och sätt i TV-kort i en PCI-kortplats på moderkortet. Facket ser ut som en smal, 4-tums plast rektangel nära in-och utgångarna på baksidan av datorn.
  2.
  Sätt din tuner kortets installationsskivan och kör installationsprogrammet. Anslut din kabel-TV koaxial kabeln till ingången på din tuner kort. Skriv in din position och typ av kabel när installationsprogrammet ber dig. Vänta tills programmet för att söka efter dina kanaler.
  3.
  Anslut den infraröda sensorn till ingången på din tuner kort och placera sensorn där du kan kontrollera den med fjärrkontrollen. Köra programmet TV-mottagare du nyligen installerade, och använda fjärrkontrollen för att ställa in kabeln till den station du vill spela in.
  4.
  Klicka på "Redigera" längst upp på skärmen och dra musen till "Inställningar. "Klicka på" Record "-fliken. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid" Filtyp "och välja format för kodning din video. Välj MPEG-2 om du planerar att bränna en DVD du kan titta på en DVD-spelare.

  5.
  Klicka på "Record" i kontrollpanelen på TV-tuner programvaran för att börja spela in vad du ser på skärmen, eller tryck på "Record" på fjärrkontrollen. Tryck på "Record" upprepade gånger att öka längden på inspelningstiden med 15-minuters intervaller.
  6.
  Namnge filen när du är klar. Dialogrutan automatiskt visas när inspelningen är över. Kom ihåg den mapp där du sparar filen om du vill konvertera filen senare att titta på en mobil enhet eller strömmande video webbplats.
  7.
  Tryck på "Schema" knappen på din fjärrkontroll kontrollen för att öppna en schemalagd inspelning fönster. Bläddra noteringen av TV-program i din plats och klicka på de du vill spela in. Klicka på "X" för att stänga fönstret eller tryck på "Schema"-knappen på fjärrkontrollen. Din programvara kommer att spela in de program automatiskt.

  Tips och varningar


 • Spela in från en annan källa, t. ex. en videobandspelare eller videokamera, genom att ansluta S-Video och sammansatt audioutgångarna på källan till ingångarna på din tuner kort. Tryck på "Record" på fjärrkontrollen och tryck på "Play" på enheten för att skapa MPEG-2-filer på din hårddisk.

Previous:nothing Next:hur man byter en bokstav på en laptop tangentbord efter att den tagits bort på en paviljong 9925

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en mini-DVI till en TV
 • hur du ställer in ett nätverk default äpple?
 • hur du tar bort ett trådlöst kort från en Inspiron 1501
 • Hur installerar jag en HP 2550 som en nätverksskrivare?
 • Hur skannar jag med en HP 3030?
 • hur man uppgraderar en ssh-hårddisk för en Asus Eee PC 1000 han
 • hur man installerar ATI TV Wonder pro
 • hur du justerar video inställningar i en Intel-grafikkort
 • hur man spåra Diskdefragmenteraren i Vista
 • hur du tar bort program från ett relä USB-enhet