Dator > hur du ansluter dubbla bildskärmar till en Dell-dator

 • hur du ansluter dubbla bildskärmar till en Dell-dator


 • Ställa in dubbla bildskärmar på Dell-datorn kan rädda dig från att ha flera dokument minimeras i Windows facket längst ner på skärmen, och kan hålla dig från att skriva ut dokument i onödan. Dubbla skärmar ger dig mer arbetsyta, så att du kan flytta dokument som du annars skulle ha att skriva till din sekundära bildskärm medan du håller ditt arbete till hands öppet på din primära bildskärm

  Windows 7


  1.
  Sätt på din Dell-dator. Anslut den andra bildskärmen till antingen en ledig DVI, HDMI eller VGA-ingång på baksidan av datorn. Kontakta din Dell-manualen för att se var just dessa ingångar finns på just din dator.
  2.
  Stäng alla onödiga program som körs på Dell-datorn.
  3.
  Klicka på "Start". Klicka på "Kontrollpanelen". Fönstret Kontrollpanelen visas.
  4.
  Klicka på "Justera bildskärmens upplösning" under Utseende och anpassning avsnitt.
  5.
  Klicka på " upptäcka. "Klicka på den nedrullningsbara ikonen till höger om" Flera bildskärmar "Välj den bildskärmar som fungerar bäst för dig en lista över val kommer omfatta. ". Duplicera dessa displayer, "förlänga dessa skärmar", "Visa skrivbordet bara på 1, "eller" Visa skrivbordet bara på 2. "" Duplicate dessa displayer "kommer att visa en exakt kopia av vad du gör på båda skärmarna. " Utöka dessa displayer "kan hända att vissa Windows ikonerna för att spilla över på din sekundära skärm, huvudsakligen skapa en stor skrivbordet. Visar skrivbordet endast på antingen primära eller sekundära bildskärmen kommer att visa ditt Windows startskärmen på en bildskärm --- den andra bildskärmen visas bara bakgrunden.
  6.
  Klicka på den nedrullningsbara ikonen till höger om "upplösning". Klicka och dra reglaget för att justera skärmupplösningen på din nya bildskärm. En förhandsgranskning av din nya inställningarna kommer att visas. Klicka på "Ja" om du vill behålla dina nya inställningar.
  7.
  Starta om datorn för att slutföra ändringarna.

  Windows Vista


  1.
  Följ steg 1 till 4 i avsnitt 1.
  2.
  Klicka på ikonen för den monitor med "2" inuti den och placera en bock i rutan bredvid "Utöka skrivbordet till denna bildskärm. "
  3.
  Klicka och dra reglaget under" Lösning "för att justera resolution om den nya skärmen och klickar på Verkställ. " En förhandsvisning av nya inställningarna kommer att visas på skärmen. Om du vill behålla inställningarna klickar du på "Ja".
  4.
  Starta om datorn för att slutföra ändringarna.

  tips och varningar


 • Om du har en bildskärm som har en DVI-kabel och datorn har två VGA-ingångar och ingen DVI-ingång, kan du köpa en DVI-till-VGA-adapter för att ansluta din bildskärm till din laptop. Om du har en bildskärm med en VGA-kabel och den enda tillgängliga ingång du har är en DVI-ingång kan du använda DVI-till-VGA-adapter för att ansluta som övervakar också.

Previous:nothing Next:laptop batteriladdning tips

Relaterade artiklar


 • Hur kontrollerar jag en Mac-dator hastighet klocka?
 • Hur du tar isär en Intel iMac
 • hur du ansluter en TV till en dator med en TV länkanslutning
 • hur till återvinna en XLB-fil
 • Hur man testar en uppringda modem
 • jämföra hk j6450 och hp j6480 skrivare
 • hur du ställer in bios för två hårddiskar
 • hur man kan jämföra datorer mini laptop
 • typer av dator Processorer och hastigheten
 • hur man unwrite en skyddad SD-kort