Dator > sätt att mod din Toshiba laptop

 • sätt att mod din Toshiba laptop


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Toshiba bärbara datorer erbjuder en kombination av styrka, rörlighet och värde för många köpare. . Företaget producerar flera rader av bärbara datorer för en rad eller köpare, från vanliga användare till programmerare. Toshiba levererar en bärbar dator för bara om någon ändamål kan användarna vill också göra ändringar för att anpassa eller förbättra resultaten av en befintlig Toshiba modell.

  Factory Mods

  Toshiba erbjuder en rad egna alternativ på de flesta av sina bärbara datorer. Köpare kan använda företagets hemsida för att konfigurera en anpassad bärbar dator från Toshiba med en eller flera ändringar och köpa direkt. En av de mest grundläggande fabriken mods är att byta i en snabbare processor. Köparna kan också välja en större hårddisk, extra RAM-minne eller en förlängd kapacitet litium-jon-batteri.  Alla Toshiba bärbara datorer levereras med Microsofts Windows operativsystem. Köpare kan uppgradera från en Premium version av Windows till en professionell tillägg som en anpassad konfiguration ändring, eller mod, så programvaran levereras förinstallerat. Andra fabrik mods från Toshiba inkluderar flera av bolagets egenutvecklade Labelflash skivbränningsprogram enhet, välja olika färgad plast ytbehandlingar och lägga förinstallerade antivirusprogram.

  Skins

  Många utomstående tillverkare erbjuder formpassande skinn för Toshiba bärbara datorer. Dessa tunna fall ge varje dator en egen look genom att lägga till färgglada mönster och logotyper. De skyddar också den bärbara datorn från repor och är lätta att ersätta om skadade. Rensa skinn ger skydd utan att störa den bärbara datorn själv för användare som vill ha skydd av en slimmad fall, men vill inte täcka upp en egen färg mod från Toshiba eller göra den bärbara datorn ser alltför skiljer sig från dess ursprungliga skick.

  Överklockning

  Överklockning är ett vanligt prestanda mod för Toshiba användare. Det handlar om att ändra CPU, eller centralenhet, för att arbeta vid en högre hastighet. Detta ger bättre prestanda i olika typer av aktiviteter utan den extra kostnaden för att uppgradera processorn.  För att överklocka en bärbar dator från Toshiba är en ganska inblandade process. En användare måste öppna plasthöljet och bort fläkten för att komma åt processorn. Sätta en tråd mellan två kontaktpunkter på CPU orsakar faktiska överklockning, och installera en ny, mer kraftfull fläkt kan också vara nödvändigt att hantera den ökade värmen i snabbare processor. Överklockning tomrum Toshibas fabriksgaranti, men det är bland det mest ekonomiska mods prestandauppgradering.

  Klistermärken och Paint

  För Toshiba laptop-ägare som vill ha en egen look utan att lägga till en hud, färg och klistermärken är det föredragna mod. De flesta av en bärbar dator från Toshiba antenn montering körs i avfasningen omger LCD-skärmen, så klistermärken på kroppen på datorn eller toppen av locket förväntas inte påverka trådlös prestanda. Akrylfärg fungerar bäst för att söka till plastytorna i datorväskan. Med självhäftande dekaler, kan användare täcka Toshiba logotypen, eller lägga klistermärken på löpande basis för att skapa ett collage av bilder på den bärbara datorn och omvandlar den till ett verk av personlig art.


Previous:nothing Next:hur man kan förbättra en Bluetooth-anslutning

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar radion på en Inspiron 5100
 • hur du tar bort en HP 5600
 • hur man använder en laptop mus för att spela spel
 • hur till återvinna en extern hårddisk fel
 • Hur gör jag för ljudinspelning stereo på en bärbar dator utan en linje i?
 • Inaktivera USB-minnen
 • hur du tar bort en Epson Stylus C84-skrivhuvud
 • hur du lägger till minne till min Dell PC
 • Hur utdata surroundljud från en bärbar dator
 • CPU-temperaturen och fläkthastigheten