Dator > hur man gör en lightscribe skiva

 • hur man gör en lightscribe skiva


 • LightScribe-tekniken använder sina egna skivenhet tomma media skivor och etikett-göra programvara för att bränna egna etiketter på ovansidan av tomma LightScribe CD och DVD. LightScribe Template Labeler, LightScribe Simple Labeler och Droppix Etikettskrivare Software är tre fria program som gör det möjligt för användare att skapa sina egna LightScribe-skivor

  Du behöver:. .
  LightScribe-aktiverade skivenhet
  LightScribe-media skivor.
  LightScribe-etikett-göra programvara.
  LightScribe System Software.

  LightScribe Template Labeler


  1.
  Kör LightScribe Template Labeler-programvaran och klicka på någon av programmets mall design. Klicka på "Get Fler mallar" för att hämta fler mallar om så behövs.
  2.
  Klicka på ett område på skivan bild för att infoga en bildfil från datorns hårddisk. Klicka på "Zoom"-knappen eller använd rullhjulet på datorn musen för att göra bilden större eller mindre, klicka och dra bilden till ett område på skivan. Klicka på ett textfält på skivavbilden för att börja infoga text. Skriv text i textfältet med hjälp av tangentbordet.
  3.
  Klicka på "Förhandsgranska och skriv ut" och mata in en tom LightScribe media skiva i LightScribe-enheten. Kontrollera att etiketten är vänd nedåt. Välj LightScribe-enheten från enheten rullgardinsmenyn ruta och välj sedan en kontrast nivå och antal kopior att skriva ut. Klicka på knappen Skriv att börja skriva ut etiketten.

  LightScribe Simple Labeler


  1.
  Kör LightScribe Simple Labeler programmet och sedan in en tom LightScribe media skiva i LightScribe-kompatibla enhet. Kontrollera att etiketten är vänd nedåt.
  2.
  Klicka på texten områden och skriver den text som visas längst upp och längst ner på skivan. Välj ett teckensnitt som ska användas för märkningen, och välj en valfri gräns för skivans etikett.
  3.
  Välj rätt LightScribe-enhet installerad på datorn. Välj sedan antal kopior att skriva ut och klicka på "Nästa" för att förhandsgranska etikett design.
  4.
  Klicka på "Bränn etikett" för att börja bränna LightScribe-etikett.

  Droppix Label Maker


  1.
  Kör Droppix Label Maker och välj vilken typ av skiva för att skapa, antingen data, ljud eller video. Bläddra och välj en av skivan mallar, eller klicka på "allmän" för att skapa en tom skiva etikett.
  2.
  Lägg till text i skivetiketten hjälp av tangentbordet. Dubbelklicka på det tomma textfältet för att ändra texten alternativ, såsom insyn, teckenstorlek och andra effekter.
  3.
  Välj en bild från hårddisken för att lägga till skivetiketten. Klicka och dra på bilderna för att placera dem på skivan etiketten.
  4.
  Klicka på "File" och välj "Egenskaper" och sedan på "skiva färg" för att ändra märkningen färg efter färgen på den tomma LightScribe Media Disc.

  5.
  Sätt in en tom LightScribe-skiva med etikettsidan vänd nedåt i datorns LightScribe-skivenhet. Klicka sedan på Skriv ut och välj en utskriftskvalitet för skivan bilden. Klicka på Skriv ut för att börja skriva ut LightScribe-skiva.


Previous:nothing Next:hur du lägger till RAM-minne till min Toshiba

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en server SMTP
 • hur man jämföra priser på minnen
 • hur du återställer förlorade filer på en hårddisk
 • hur man läser filer på ett USB-minne
 • Varför går min bärbara dator skärm mörkt när jag använder batteriet?
 • CPU-temperaturen och hastigheten
 • hur man kopierar en xp skiva till en usb
 • Definitionen av Cybernet
 • hur man kan jämföra persondatorer
 • hur du tar bort ett PCI-massa-enhet Kontrollerkort från min laptop