Dator > Hur skapar jag en sub 1.000 st?

 • Hur skapar jag en sub 1.000 st?


 • En personligen inbyggd dator kan anpassas för att ge exakt behövs kraft och funktionalitet i rätt komponenter. Datorer som används för surfning och ordbehandling kommer att ha mycket olika krav än datorer som används för spel eller videoredigering. Multimedia datorer kan kräva grafikkort kan inte bara mata ut video, men också fånga det eller tar emot signaler från en koaxialkabel. Medieenheter, bearbetning, minne kan lagring, grafik och ljud kapacitet alla anpassas inom en relativ budget för att ge en mer optimal lösning.

  Du behöver:
  datorväska
  . Strömförsörjning.
  Moderkort.
  Processor och kylfläns.
  Minne.
  Förvaring.
  Grafikkort (tillval).
  Nätverkskort (tillval).
  Ljudkort (tillval).
  Media enheter (tillval).

  identifiera de delar


  1.
  Om den enda funktionen hos en PC är att få tillgång till World Wide Web och göra standard kontorsuppgifter (som ordbehandling, kalkylblad och presentationer), är en combo moderkort allt som oftast behövs. Forskning och hitta en "Bare Bones system" finns i en combo moderkort stil. Ett Bare Bones system har ett mål, nätaggregat, en combo moderkort och får eller inte får innehålla en processor och kylfläns.
  2.
  Hitta den snabbaste processorn som combo moderkort och din Budgeten kommer att stödja. Vissa märken av processorer av ungefär samma fart och kapacitet som ett annat märke kan vara billigare. Kontrollera att processorn har en kylfläns eller köpa en kompatibel ett.
  3.
  Identifiera minne som stöds av både moderkort och processor. Hitta en balans mellan minne hastighet och totala minnet. Vanligtvis kommer moderkort stöder minst två minnesmoduler. Du kanske tycker att det är billigare att köpa en modul eller två, beroende på marknadspriserna. Se till att du väljer lite minne för att överskrida minimikraven i operativsystemet. Detta gör att du kan bläddra och utföra funktioner produktiviteten samtidigt.
  4.
  Identifiera lagring typ som stöds av moderkortet. Detta kommer att identifiera de kabelanslutning som krävs och den typ av lagring som krävs. Hårddiskar, solid state-enheter och andra medier kommer i en mängd olika sammanhang typer, storlekar, hastigheter och priser. Till exempel kommer hårddisken åtkomsttid inte vara avgörande i ett webbkonto PC, men kan vara viktigt att gamers och multimedia-användare.
  5.
  Identifiera multimedia enheter som skall väljas. CD-enhet, kan DVD, Blue-Ray och andra medier anordningar alla tillgängliga för din dator.

  Ändra din komponent lista baserad på avancerade behov


  1.
  Om du kommer att använda datorn för spel eller MMS användning, avgöra vad grafikkort standard som du behöver för att uppnå ett korrekt utförande. Välj ett kompatibelt grafikkort som passar moderkortet.
  2.
  För multimediameddelanden använder, kan en extra hårddisk vara nödvändiga. Försäkra ditt moderkort stöder användningen av två hårddiskar. Om du behöver lagring mer än du behöver komma åt hastigheter väljer andra hårddisk baseras främst på kapacitet.
  3.
  Granska alla komponenter och balansera makt och tillgänglighet enligt budget. Justera val därefter. Om du upptäcker att du är under budget, kan du välja att utöka minnet, processorkraft, lagring eller grafiken därefter. Var noga med att nya val är förenliga med hela systemet.

  Review, Balans, Inköp och Montera


  1.
  När du har alla valda komponenter, det en bra idé att besöka en dator forum tillägnat bygga datorer. Kunniga experter kan ge råd om val av komponenter, val av märken och alternativ.
  2.
  Göra ändringar i ditt val av komponenter baserade på den feedback som du får och eventuella kompromisser mellan komponent makt och användbarhet. Till exempel kan du välja att sänka processorkraft och öka hårddiskens storlek att hålla dig inom budgeten.
  3.
  Använda din lista och prissättning lista, köpa alla delar snart efter prissättning dem. Detta kommer att bidra till att de pengar du spenderar stannar inom de priser som du har forskat.
  4.
  Börjar med moderkortet inuti datorn fall installerar processorn, kylfläns, minne , enheter och alla andra komponenter. Fäst kablarna till rätt ställen och Anslut ström till alla enheter. Dubbelkolla allt för att kort och kablar sitter ordentligt.

  Tips och varningar


 • Bestäm vilket operativsystem du kommer att använda och därmed sammanhängande kostnader (om någon) . Subtrahera kostnaden från de tillgängliga medlen för komponenterna.
 • Modell din dator efter pris innan de köper komponenter och inkluderar frakt och skatter så att du håller dig inom budgeten.
 • Var noga med att beakta för kringutrustning som kan behöva köpas. Möss, tangentbord, högtalare och bildskärmar bör alla vara med i din budget, om det behövs.
 • Många combo moderkort kan du uppgradera till andra icke-integrerade komponenter för ytterligare expansion.

Previous:nothing Next:problem med bärbara datorer

Relaterade artiklar


 • vad är en ATAPI-enhet?
 • hur man upptäcker en USB-drivrutin
 • hur man formatera & installera en HP PC
 • hur man byter en mikroprocessor
 • Definitionen av digitizer tabletter
 • hur man bränner en dataskiva
 • hur du uppdaterar en Printer Spooler
 • hur du formaterar ett SD-kort i Fedora
 • hur man kan kontrollera 64 bitars maskinvara
 • hur man använder två Bluetooth-enheter samtidigt