Dator > tangentbord inmatningsenheter

 • tangentbord inmatningsenheter


 • Du behöver:
  TV dvd
  . TV-tuner.

  Ett tangentbord inmatningsenhet är varje maskinvaruenhet som skickar data till datorn, och det är den mest vanliga formen av inmatningsenhet som används med datorer. Dessutom är denna hårdvara typiskt känd som "input devices" och ofta kan ersätta ett vanligt tangentbord eller ändringar av det vanliga tangentbordet. Flera typer av enheter tangentbordsinmatning existerar.

  Standard Keyboard

  Standarden Wired Keyboard är den grundläggande indataenhet av en dator och började visas med den första persondatorn modeller i 1970-talet. I själva verket är tangentbordet modellerad efter layouten på en skrivmaskin och för närvarande ett tangentbord levereras som standard med varje dator köp. I nästan alla tangentbord följer fortfarande QWERTY design. En design med syfte att bromsa skriva hastigheter för att undvika misstag. QWERTY kan ses genom att titta på den övre raden av bokstäverna tangenter där QWERTY är de första sex bokstäverna i det övre vänstra raden.

  Trådlösa tangentbord

  Trådlösa tangentbord finns tangentbord som eliminerar ytterligare en kabel på datorn skrivbord, som har gjort denna typ av tangentbord inmatningsenhet populära. Trådlösa tangentbord verka på radiofrekvenser som gör det trådlösa tangentbordet för att kommunicera och skicka information till datorn. Men som med många trådlösa enheter, om säkerheten är ett bekymmer att användaren kan föredra ett vanligt trådbundet tangentbord som trådlösa frekvenser kan snappas upp och tolkas så att andra användare att få tillgång till personlig information och korrespondens.

  MIDI Keyboards

  MIDI tangentbord är en speciell typ av tangentbord inmatningsenhet som är standard i musikskapande och studior musik. MIDI-keyboard inmatningsenheter följa utformningen av ett piano med-modeller med alla 88 tangenter finns på ett piano och priset varierar från $ 100 till $ 30. 000 beroende på vilka funktioner som finns och som löper från grundläggande ljud-enheter till en mängd effekter och musikaliska inslag replikering. Dessutom kan dessa enheter kommunicera med alla instrument som har MIDI-funktioner.

  Game keyboard

  Gaming tangentbord är en typ av tangentbord inmatningsenhet som används enbart för att spela dator spel. Dessa tangentbord är översyner av den trådbundna vanliga tangentbordet inmatningsenhet och konstruerade för längre timmars användning och på hållbarheten för frustrerade spelare som kan slå på spel nycklar. En annan funktion som Gaming Keyboard ingångsenheter funktionen är nycklar som kan konfigureras om eller "de viktigaste garanterad leverans" till alternativa konfigurationer och använder för att göra att spela ett visst spel eller spel lättare. Många gaming tangentbord har också en joystick funktion som är inbyggd i eller ansluten till spel knappsatsen.


Previous:nothing Next:Hur använder jag en iPod med föråldrad mac program?

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en CPU-chip
 • Hur tar jag bort en hårddisk från Sony Vaio VGN-txn27n / b?
 • Felsökning Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000
 • Hur man testar hårdvara hastighet
 • hur man använder Hewlett Packard datorer OmniBook laptop
 • Hur man återskapar en miniSD-kort
 • hur man kan jämföra ett grafikkort
 • Felsökning dålig kvalitet exemplar på en HP LaserJet 9050
 • egenskaper datorminne
 • hur man byter hdd med SSD i IBM X41