Dator > instruktioner för att spela in skivor till en dator hårddisk

 • instruktioner för att spela in skivor till en dator hårddisk


 • Om du har ett bibliotek av musik på vinyl och vill bevara din samling på en dators hårddisk, kommer några delar av utrustning hjälpa dig att göra digitala säkerhetskopior. När du har överfört din skivsamling till digitala filer, kommer du inte längre lägga slitage på dina värdefulla skivor genom att spela dem på en fonograf. Dina skivor kommer alltid att låta precis som de lät när du spelade in dem, och du kommer att kunna hålla dem lagrade på säkert avstånd

  Du behöver:.
  Ljudgränssnitt.
  Grammofon förförstärkare.
  RCA-kabel.
  RCA-to-1/4-inch adapterkabel.


  1.
  Sätt ditt ljudgränssnitt har installationsskivan i datorn och kör installationsprogrammet. Anslut din gränssnitt till en USB-port på datorn när installationen uppmanar dig att göra det.
  2.
  Ladda ner och installera en kostnadsfri ljudredigering program som Audacity, Gratis Hi-Q brännaren eller Traverso DAW (se Resurser). Kör programmet från "Start"-menyn eller från dess symbol från skrivbordet.
  3.
  Klicka på "Redigera" längst upp på skärmen och dra musen till "Inställningar. "Klicka på rullgardinsmenyerna bredvid" Uppspelning "och" Inspelning "för att välja ljudgränssnittet du nyligen installerat. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid" Kanaler "och dra musen för att" 2 (Stereo). "

  4.
  Anslut vänster och höger utgångarna på din skivspelare till ingångarna på din phono preamp med RCA-kabel. Anslut den vänstra och högra utgångarna på din förförstärkare till ingång 1 och 2 av dina ljudgränssnitt . Använd färgkodningen på kablarna för att se till att alla vänster och höger in-och utgångar överensstämmer. Om din ljudgränssnitt erbjuder RCA-ingångar behöver du inte en RCA-to-1/4-inch adapter. . Använd endast RCA-kablar istället
  5
  Klicka på den röda cirkeln på kontrollpanelen på ljud-redigeringsprogram för att börja spela en stereo ljudspår. Spela en post på din skivspelare för att skicka en analog signal till din dator.
  6.
  Titta ljudvågen i spåret du spelar in för att kontrollera att den inte överskrider den övre och nedre gränsen för banan, som orsakar distorsion. Justera volymreglaget bredvid den lilla mikrofonen ikonen för att styra volymen.
  7.
  Klicka på den gula torget för att stoppa inspelningen spåret och ta kanylen från skivspelaren. Klicka på "X" i övre vänstra hörnet av "ljudspår" för att stänga banan.
  8.
  Klicka på den röda cirkeln för att börja spara ett nytt spår med din justerade ingångsnivå. Spela en låt på din skivspelare. Stoppa inspelningen när den första låten är slut. Klicka på "File" längst upp på skärmen och dra musen för att "Exportera som WAV" eller "Exportera som MP3. " Namnge filen med en siffra i början för att hålla varje spår i ordning.
  9.
  Klicka på den röda cirkeln för att starta inspelningen nästa låt, och spela låten på skivtallriken. Stoppa inspelningen när låten är slut, och klicka på "File" och "Exportera som WAV" eller "Exportera som MP3. "

  Tips och varningar


 • Använd hög kvalitet, guldpläterade RCA-kablar för att uppnå högsta trohet inspelning av din bokföring.
 • Om din skivspelare redan är ansluten till en förstärkare, använd den vänstra och högra hjälputgångar på förstärkaren istället för att köpa en separat förförstärkare.

Previous:nothing Next:hur du uppgraderar CPU för en Dell 9300 laptop

Relaterade artiklar


 • hur man minimerar CPU-användning
 • hur man kan jämföra 15-tums bärbara datorer
 • gemensam kringutrustning till datorer
 • hur du ställer in en trådlös förlängare
 • Vad är en USB 2,0 midi-interface?
 • datorn skriver hjälpmedel för synskadade
 • USB Plus jämfört med USB 2
 • hur du återställer återskapade filer
 • hur man fixar ett tangentbord Acer laptop
 • hur till återvinna ett klickande hårddisk