Dator > bläckstråleskrivare tips & tekniker

 • bläckstråleskrivare tips & tekniker


 • Skriva ut dina dokument i fullfärg inte behöver vara komplicerad eller dyr tack för bläckstråleskrivare. . Enligt den online-teknisk resurs Tech republiken, kan en bläckstråleskrivare köpas för under $ 100 och erbjuder kvalitet som kan konkurrera med en laserskrivare. Använda en effektiv bläckstråleskrivare tips och tekniker för att få ut mesta möjliga av din investering i en bläckstråleskrivare.

  Papper

  Enligt online bild resurs DigiCam Hjälp, kan märket av papper som du köper för din bläckstråleskrivare påverka kvaliteten av utskriften du får. Om du köper papper som är från en annan tillverkare än din skrivare, kan du få färg fläckar och ojämn färg fördelning på utskrifterna. Köpa namn-papper som erbjuds av skrivartillverkarens skulle kosta mer pengar än generiska papper, men du får bättre resultat med färgutskrifter.

  Rengöra bläckpatroner

  När dina skrivarpatroner behöver rengöras du kommer att börja märka färger saknas i dina utskrifter, enligt PCMag. com. Varje bläckstråleskrivare som erbjuder bläckpatroner med skrivhuvud byggdes har ett munstycke för rengöring tillämpning i mjukvaran kontrollpanelen, och detta är det bästa sättet att rengöra bläckpatronerna. Kör en reningsprocess minst fyra gånger för varje färg, eller tills du får den kvalitet i tryck som du vill. Om skrivarhuvudet är inbyggd i skrivaren, sedan använda en bomullstuss med tvättsprit för att rensa bort skrivhuvudet kommer att göra jobbet.

  Bad Connection

  Enligt Tech republiken, med tiden en bläckstråleskrivare kan börja skriva ut bilder som du inte hade för avsikt för att det ska skrivas ut. Detta kan bero på en dålig anslutning mellan skrivaren och datorn, eller en skada i skrivardrivrutiner. Om skrivaren är att ge dig dumt rotvälska som produktion i motsats till vad du ber den att skriva ut, stänga av skrivaren och datorn och kontrollera kabelanslutningarna i varje ände. När du är nöjd att skrivarkabeln är säker, slå på datorn igen. Om det inte löser problemet, sedan lasta av dina skrivardrivrutiner. Stäng av datorn och koppla ur skrivarkabeln. Förvandla din dator igen och ladda om drivrutinerna. Din bläckstråleskrivare ska kunna återansluta och skriva ut normalt.

  Torkning

  En av de viktigaste skillnaderna mellan en laserskrivare och en bläckstråleskrivare är att laser utskrifter kan användas omedelbart, medan bläckstråleskrivare bilder behöver tid att torka. Enligt DigiCam Hjälp, ska du ge din fulla utskrifter Färgbläckstråleskrivare minst en timme för att torka innan du använder dem.


Previous:nothing Next:hur du visar ett SD-kort

Relaterade artiklar


 • Hur öppnar jag en acer 5315 anteckningsbok?
 • OptiPlex specifikationer
 • hur du skannar stora jobb på Konica kopiatorn C650
 • hur man byter toner för LaserJet 4050N
 • hur man använder dvi för att ansluta en MacBook till en TV-skärm
 • hur man rengör en plattskärms-datorskärm
 • Hur uppgraderar jag USB 1.0 till USB 2.0?
 • Hur hittar jag en billig WiFi redo laptop?
 • hur man kan jämföra interna hårddiskar
 • Hur reparerar jag en HP Deskjet 3820 skrivare?