Dator > Hur man plocka upp en trådlös signal på gamla bärbara datorer

 • Hur man plocka upp en trådlös signal på gamla bärbara datorer


 • En enhet som vill ansluta till Internet måste ha en Wi-Fi-mottagare, antingen inbyggd i den eller fäst vid den. Plocka upp en trådlös signal på en gammal laptop som inte har inbyggd Wi-Fi genom tillägg av en USB Wi-Fi-adapter. Den USB Wi-Fi-adapter kan köpas från en datorbutik eller elektronik butik, och programmet inbyggda i bärbara datorer "operativsystem används för att ansluta till det trådlösa signalen genom att integrera med adaptern

  Du behöver:.
  USB Wi-Fi-adapter.
  Hemmanätverk.

  Med hjälp av USB Wi-Fi-adapter på en gammal PC laptop


  1.
  mata ut skivsläden för CD-enheten. Placera USB Wi-Fi-adapter installation skiva i skivfacket. Stäng skivfacket.
  2.
  Dubbelklicka på ikonen för den installationsskivan när den visas på skrivbordet. Dubbelklicka på installationsprogrammet insidan av fönster som har öppnats. Följ menykommandon för att installera programmet. Starta om datorn.
  3.
  Mata ut skivsläden för CD-enheten. Ta bort USB Wi-Fi-adapter installation skiva från skivfacket. Stäng skivfacket.
  4.
  Sätt i USB Wi-Fi-adapter till en USB-port på den bärbara dator.
  5.
  Go till "Start" Min Dator "och" nätverk ". Klicka på" Lägg till maskinvara "-ikonen på fönstret som visas. Följ anvisningarna kommandot i fönstret som visas för att aktivera operativsystemet Windows att känna igen USB Wi-Fi-adapter vara ansluten till USB-porten. Klicka på knappen "Klar" för att stänga fönstret.
  6.
  Klicka på ikonen "Nätverk" i det fönster som fortfarande är på skärmen. Välj "Lägg till nätverksplats. " Klicka på ikonen för USB Wi-Fi-adapter som är i en kolumn i fönstret som visas. Stäng fönstret genom att klicka på "OK". Stäng alla fönster som fortfarande är öppna genom att klicka på den röda knappen "X" i övre, högra hörnet.

  Med hjälp av USB Wi-Fi-adapter på en gammal Mac Bärbara


  1.

  Tryck på "Mata ut" knappen på Mac laptop tangentbord för att mata ut facket CD-skiva. Placera USB Wi-Fi-adapter installation skiva i skivfacket. Tryck skivfacket stängt.
  2.
  Dubbelklicka på ikonen för den installationsskivan när den visas på skrivbordet. Dubbelklicka på installationsprogrammet insidan av fönster som har öppnats. Följ menykommandon för att installera programmet. Starta om datorn.
  3.
  Tryck på "Mata ut" knappen på Mac laptop tangentbord för att mata ut facket CD-skiva. Ta bort USB Wi-Fi-adapter installation skiva från skivfacket. Tryck skivfacket stängt.
  4.
  Sätt i USB Wi-Fi-adapter till USB-port på Mac laptop. Gå till "Apple"-menyn och välj "Systeminställningar" från drop-down menyn. Välj "Network" från fönstret som visas.
  5.
  Klicka på hänglåset längst ned i fönstret som visas. Ange administrationen lösenord i lämpliga textfältet i popup-fönster. Klicka på "OK" längst ner på popup-fönster.
  6.
  Klicka på ikonen för USB Wi-Fi-adapter som är i den vänstra kolumnen i fönstret som visas.
  7.
  Klicka på hänglåset ikonen längst ner i fönstret igen. Stäng fönstret genom att klicka på den röda knappen på övre vänstra hörnet.

  Tips och varningar


 • alltid köra den senaste versionen av datorns operativsystem på bärbar dator så att det kommer att köras så effektivt som möjligt.

Previous:nothing Next:Hur ska man jämföra gamla grafikkort till nuvarande grafikkort

Relaterade artiklar


 • Hur du tar isär en display på en Dell Inspiron 2600
 • HP C6280 specifikationer
 • GeForce 9800 GT vs GeForce 8800
 • bläckstråle refill information
 • hur man jämföra priser på minnen
 • Inaktivera en laptop lock sensor
 • Hur felsöker jag Kodak esp7?
 • information om RAM-minne
 • hur man använder en USB-mus och tangentbord laptop med Windows Vista
 • Hur hittar jag den bästa dvd-inspelare?