Dator > hur du fyller dell smartkort drivrutiner läsare tangentbord på Vista Ultimate 64-bitars

 • hur du fyller dell smartkort drivrutiner läsare tangentbord på Vista Ultimate 64-bitars


 • Dells smartkort USB tangentbord kombinerar funktionaliteten hos en vanlig 104-tangenten tangentbord med möjlighet att läsa information som lagrats på ett smartkort genom att sätta in det i en kortplats inbyggd i tangentbordet. Med en smart kortläsare inbyggd i tangentbordet är bekvämt för användare som använder ett smartkort för att verifiera sin dator inloggning eller tillgång till finansiella data online. För att använda en Dell smarta kort tangentbord med 64-bitarsversionen av Windows Vista Ultimate, måste du först installera rätt drivrutiner.
  1
  bort ditt befintliga tangentbord och bifoga smartkortet tangentbordet till din Windows Vista Ultimate 64-bitars dator. när den är avstängd.
  2.
  Starta datorn och logga in med ditt användarnamn och lösenord vid behov. Vänta och se om Vista kan installera drivrutinerna för tangentbordet automatiskt. Om automatisk installationen lyckas, kommer du att se ett pop-up meddelande nära systemfältet i det nedre högra hörnet på din datorskärm som anger enheten är klar att använda. Om inte, måste du ladda ner och manuellt installera lämpliga drivrutiner.
  3.
  Besök Dells hemsida om din dator inte automatiskt installerar drivrutiner tangentbordet. Skriv "smartcard tangentbord Vista 64" in på webbplatsen sökrutan och klicka sedan på "Hjälp och support. " Din förare bör vara en av de första sökresultaten. Ladda ner drivrutinen till din hårddisk. Anteckna namnet på den hämtade filen, till exempel "R144589. EXE. "
  4.
  Dubbelklicka på den hämtade drivrutinen filen och klicka "Ja" om du tillfrågas om du vill tillåta programmet för att göra ändringar på din dator. Klicka på "Fortsätt" och anteckna sökvägen där filerna ska packas upp. Klicka på "OK" och sedan "Ja" när du tillfrågas om du vill skapa en ny mapp för dina uppackade filer. Välj "OK".
  5.
  Dra ur och sätt tillbaka tangentbordet till datorn för att återuppta "Hittat ny maskinvara" guiden. Välj alternativet "Installera från en lista eller en angiven plats (avancerat)" och välj sedan "Nästa".
  6.
  Välj "Inkludera den här platsen i sökningen" och sedan navigera till den mapp som innehåller tangentbordet föraren. Om föraren filnamnet "R144589. EXE," till exempel, skulle vägen vara "C: \ DELL \ DRIVERS \ R144589. " Klicka på "Ok" och välj sedan "Nästa". Föraren kommer nu att installeras. När installationen är klar klickar du på "Finish. " Tangentbordet är klart att användas.


Previous:nothing Next:hur man skall avgöra vad moderkortet har min dator





Relaterade artiklar


 • felsökning av en Seagate extern hårddisk
 • vad är skillnaden mellan AMD Athlon & Phenom?
 • Lägga till en hårddisk till en dator från HP
 • Hur byter jag ut kortet Mini PCI i en Dell-laptop?
 • hur man riva en thinkpad
 • hur du formaterar en ledigt
 • hur du formaterar en ny skiva
 • hur du vänder den bärbara skärmen
 • hur man använder numret tangentbordet i en anteckningsbok
 • hur du tar bort partitioner från ett USB-minne