Dator > felsökning av en zebra tech 600 skrivare

 • felsökning av en zebra tech 600 skrivare


 • Zebra Tech 600 skrivare är en termisk etikettskrivare som är bekvämt för företag och organisationer. Termisk etikettskrivare inte använder bläck eller toner. Istället använder de värmekänsliga media som kemiskt behandlade för att svärta eftersom den körs under ett termiska skrivhuvudet. Dessa skrivare är vanligt förekommande i sjukvården såväl som i utomhusmiljöer eftersom de är mycket hållbara. Precis som med annan teknik, men kan du stöter på några problem. Du kan använda ett par olika lösningar för att felsöka Zebra Tech 600 skrivare.

  Du behöver:. .
  Liten borste


  1
  Om ingen lampa tänds när du startar upp din skrivare, se till att nätsladden är ansluten alla vägen till ett eluttag och ansluten till skrivaren. Om det fortfarande inte fungerar, kan du ha en trasig säkring
  2
  Ring en servicetekniker för att ladda ner och installera firmware om något av följande hända:. . "Kalibrera", " Position "och" Skugga "är släckta men alla andra lampor lyser," Kalibrera "," Position "," mörkare "och" Data "är släckta men alla andra är på, eller" Kalibrera "," Position "," Mörkare "," Data "och" Paus "lampor lyser, men alla andra lampor är släckta.
  3.
  Om skrivaren stannar och "Paus" och "Papper /Ribbon" lampor lyser, se till att din materialet placerats på rätt och starta om skrivaren. Följ lastning anvisningar för vilken typ av media du använder: avrivningsläge, fyller på veckade eller peel-off. Om skrivaren pauser och samma lampor blinkar, kontrollera att bandet är riktigt insatta.
  4.
  Se till att skrivhuvudet är helt stängd om skrivaren slutar skriva ut och "Paus" och "skrivhuvud" lampor blinkar. Om detta inte fungerar, måste du ringa en tekniker eftersom skrivhuvudet öppna sensorn inte fungerar. Om samma lampor lyser konstant, är skrivhuvudet elementet troligtvis överhettad. Det kommer att återuppta utskriften när skrivhuvudet har svalnat.
  5.
  Om ingenting skrivs ut eller delar saknas, kontrollera att media och band är rätt placerade. Kontrollera också bandet om du ser fin grå linjer på tomma etiketter eller saknas spår av skriva ut på etiketter. Zebra rekommenderar att du använder färgband som är bredare än dina media och med bläcket sida på utsidan av rullen.
  6.
  ren kniven modulen Om märkning sned, fast, klippa fel eller klippa mer än en gång eller om saxen har fastnat med etiketter. Stäng av skrivaren och ta skäret modulen, ta bort alla etiketter bitar fastnade till saxen och använda en liten borste för att ta bort eventuella papper skräp. Om detta inte fungerar, kan du ha tråkigt skärblad och behöver ringa en tekniker.


Previous:nothing Next:Hur man monterar en laptop bildskärm

Relaterade artiklar


 • Hur får jag en Bluetooth-enhet arbetar från en dator?
 • hur du skannar med en Dell allt-i-ett-skrivare
 • hur man skriver ut med soja bläck
 • hur man uppgraderar minnet med en snabbare RAM-hastighet
 • hur du skannar med HP J4680 skrivaren
 • hur man gör en U3 USB-enhet startbar
 • macbook specifikationer
 • hur man spela in TV på min PC med Vista
 • Varför går min bärbara dator skärm mörkt när jag använder batteriet?
 • hur man spelar in till flera USB-enheter