Dator > hur man byter min HP dv2000 handledsstödet

 • hur man byter min HP dv2000 handledsstödet


 • Handledsstödet på en HP DV2000, rättare kallas topplocket, är helt enkelt en plastbit där du kan vila händerna medan du skriver. Medan den övre luckan inte utför något funktion, om den blir repig eller går sönder, kan det göra vila dina händer där obehagligt, och du kanske vill ersätta det istället för att få en ny laptop. Borttagning av övre luckan är inte enkel, och du bör bara försök att ersätta den om du är bekväm att öppna upp bärbara datorer
  1.
  Stäng av datorn, koppla ur alla anslutna kablar och ta bort eventuella kort eller DVD-skivor från DV2000. Vänd den bärbara datorn över på bordet så att framsidan är närmare dig. Skjut batterispärren till höger och ta bort batteriet.
  2.
  Skruva loss de två små skruvarna som sitter på vänster sida i panelen närmast dig. Lyft den vänstra sidan av locket, och sedan dra bort den från maskinen att avslöja hårddisken.
  3.
  Bort de två skruvarna på höger sida av hårddisken. Dra upp på fliken ansluten till baksidan av hårddisken tills enheten släpper från datorn. Ta ut hårddisken.
  4.
  Skruva loss en liten skruv håller minikort locket på plats. Locket ligger precis under batteriet urtaget, bredvid batterispärren. Lyft den högra kanten av locket och ta bort det.
  5.
  Bort de två skruvarna på vänster sida av Mini Card, och kortet kommer att luta uppåt. Dra sedan ut två kablar som är anslutna till kontakterna på den änden av Mini Card. Anteckna vilken färg kabeln blir ansluten till vilken terminal. Dra kortet från den bärbara datorn.
  6.
  Skruva den optiska enheten skruven, som ligger på mycket vänstra kant hårddisken facket. Sätt ett gem i hålet på framsidan av CD-eller DVD-spelare tills det lossnar. Ta bort den från den bärbara datorn.
  7.
  Ta bort de fyra skruvarna som finns i batteriet urtaget, de två skruvarna i det övre högra hörnet som är på vardera sidan av ventilen, och två skruvarna ligger precis bredvid varandra i det övre vänstra hörnet av den bärbara datorn.
  8.
  Vänd den bärbara datorn över och helt öppna gångjärn.
  9.
  Skjut tangentbordet mot skärmen och lyft sedan den bakre kanten att lossa det från ansiktet på den bärbara datorn. Följ kabeln från baksidan av den bärbara datorn till där den ansluter till moderkortet. Dra i kontakten för att frigöra kabeln och ta bort tangentbordet från maskinen.
  10.
  Koppla bort sladden strömbrytaren på övre vänstra hörnet av utrymmet under tangentbordet, och släpp en annan kabel längs den övre kanten. Lyft fram i strömbrytarhöljet, som är den plastbit mellan tangentbordet och LCD-skärmen, tryck den åt höger och ta bort den från den bärbara datorn.
  11.
  Trace de fyra kablar form displayen till det utrymme som normalt omfattas av tangentbordet. Ta bort varje kabel från kontakten. Observera att den trådlösa antennkablar redan var bortkopplad, och du bara måste dra upp dem genom hålet på bordet.
  12.
  Bort de två skruvarna i det övre vänstra hörnet och de två på det övre högra hörnet, för att frigöra displayen församling. Dra den formen bort den bärbara datorn.
  13.
  Vänd laptop över.
  14.
  Bort de två skruvarna längst ned på den vänstra sida, de fyra skruvarna i botten och de två skruvarna på höger sida av datorn. Ta sedan bort de fyra skruvarna i hörnen på hårddisken fördjupning och en skruv ligger precis till vänster om Mini Card fördjupningen.
  15.
  Vänd på datorn och dra ur kontakten strax ovanför pekplattan.
  16.
  bort de fyra skruvarna längs den övre kanten av skalet och en skruv på höger sida, nära toppen.
  sjutton.
  Dra den övre luckan, eller handledsstödet montering, bort från datorn.
  arton.
  vända dessa steg, med din nya Handlovsstöd, att återmontera den bärbara datorn.

  tips och varningar


 • är det viktigt att komma ihåg vilka skruvar dit. Anteckna där skruvarna gå som du tar bort dem eller hålla dem med den komponent de säkert till datorn.

Previous:nothing Next:Lägga till en PCMCIA-kort till en ny laptop

Relaterade artiklar


 • Definitionen av sublimering utskrift
 • Lexmark x646 fax frågor
 • Hur konverterar jag en hårddisk till NTFS?
 • hur man uppgraderar en ssh-hårddisk för en Asus Eee PC 1000 han
 • Hur kontrollerar jag skrivarens status och inställningar?
 • hur man kan återställa trådlösa standardinställningar
 • hur man byter dell D600 gångjärn
 • hur du tar bort en Epson Stylus C84-skrivhuvud
 • information på en HP Color LaserJet 1500 skrivare
 • hur man installerar flera läsare minneskortet i en stationär