Dator > hur man byter dell D600 gångjärn

 • hur man byter dell D600 gångjärn


 • Om din Dell D600 bärbar LCD-skärmen inte kommer att hålla sig upprätt när du använder datorn, felaktiga skärmen gångjärn är det antagligen. Med tiden kan gångjärnen skadas eller helt enkelt utslitna och behöver bytas ut. Utslitna gångjärn orsakas ofta av att öppna och stänga den bärbara datorn för fort och lämnar LCD i andra vinklar än det stängda eller upprätt visningspunkter.  Även ersätter gångjärn på den D600 är egentligen inte en uppgift för nybörjare, kan användare som har en grundläggande kunskap och förståelse för hårdvara har vanligtvis reparationen i ungefär en timme.

  Du behöver:
  Scribe
  . Phillips Nr
   1 skruvmejsel.
  Skruvmejsel.
  Ersätter gångjärn från Dell.


  1.
  Stäng av Dell D600 och koppla bort nätadaptern. Stäng bildskärmen och vänd den bärbara datorn över så att den står inför botten uppåt. Lås upp batteriet och ta bort den från batterifacket.
  2.
  Avlägsna skruven från luckan för hårddisken. Ta av luckan och dra ut hårddisken i sin vik. Ta bort de två skruvarna i de övre hörnen på undersidan av den bärbara datorn märkt "D. "
  3.
  Vänd D600 tillbaka över och öppna LCD-skärmen. Bänd upp tangentbordet EDGE /gångjärnsskyddet med en skriftlärd eller liten mejsel. Ta bort tangentbordet EDGE /gångjärnsskyddet och ställ den åt sidan.
  4.
  Ta bort skruvarna sitter ovanför funktionstangenterna med stjärnskruvmejsel. Lyft tangentbordet upp lite, så du kan nå bandkabel belägen underifrån. Dra ur kontakten för bandkabel upp och ut ur kontakten på moderkortet.
  5.
  Lyft tangentbordet ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan. Stäng bildskärmen på D600 bärbara dator.
  6.
  Tryck in den gångjärnskåporna på båda sidor av LCD-skärmen. Dra sedan upp dem lite tills de lossnar. Öppna LCD-skärmen tills den är helt utdragen (180 grader).
  7.
  Ta bort flex-kabelkontakten under basen av D600 skärmen genom att dra kontakten fliken för flex-kabeln ut från kortplatsen på datorns moderkort.
  8.
  Lyft LCD-skärmen rakt upp och lossa gångjärnen från D600 inneslutningen. Placera LCD-skärmen på en platt och stadig arbetsyta.
  9.
  Ta bort de sex gummiringarna på kanten av skärmen med en skriftlärd eller annat vasst föremål. Detta avslöjar skruvarna på skärmen bezel. Ta bort skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
  10.
  Bänd skärmen bezel isär försiktigt med fingrarna och den skriftlärde. Separera skärmen främre och bakre delar av skärmen bezel. Ta bort frontpanelen bit och ställ den åt sidan.
  11.
  Ta bort den defekta gångjärn ur spåren på båda sidor av LCD-skärmen inneslutningen. Sätt i det nya gångjärn och se till att de är trygga i spåret slots.
  12.
  Rikta de främre och bakre delar av skärmen bezel och tryck dem ordentligt tills de snäpper tillbaka tillsammans. Sätt tillbaka bezel fästskruvarna och dra åt. Sätt tillbaka gummiringarna i bezel skruvhålen och tryck dem på plats.
  13.
  Anslut flex-kabeln för D600 bildskärm videokabeln kontakten. Rikta den nedre inlägg av gångjärn i den bärbara datorn inneslutningen fallet och ställa in skärmen på plats.
  14.
  Anslut klaviaturen flatkabeln till moderkortet. Sätt tillbaka tangentbordet i den bärbara datorn. Sätt och dra åt skruvarna tangentbordet.
  15.
  Snap centrum gångjärnsskyddet på plats igen. Stäng skärmen. Skjut det yttre gångjärnskåporna på plats igen. Vänd den bärbara datorn över så det är återigen inför botten uppåt.
  16.
  Sätt tillbaka hårddisken i sitt spår och säkra locket. Sätt i batteriet. Sätt och dra åt skruvarna i hålen märkta "D. "
  17.
  Vrid D600 tillbaka och koppla in nätadaptern. Öppna datorn och slå på den som vanligt.


Previous:nothing Next:hur man fyller kontinuerlig bläck

Relaterade artiklar


 • hur du återställer filer med data recovery
 • hur du skriver ut PDF-dokument på min Canon skrivare
 • hur man köper extra RAM-minne för din dator
 • hur till check dåligt minne
 • hur man ansluter en bärbar dator i ett tv-
 • RAID-kontroller typer
 • hur man startar en dator med en USB-hårddisk ansluten
 • hur man starta om tjänsten utskriftshanteraren
 • hur man använder en laptop mus för att spela spel
 • hur du formaterar Windows XP på gatewayen 2300 laptop