Dator > Hur uppgraderar jag x200 att SSD?

 • Hur uppgraderar jag x200 att SSD?


 • Dell Latitude X200 är en tunn och lätt bärbar dator med en Intel Pentium III-processor och en 12,1-tumsskärm. Även storlek och överföra Latitude X200 ger många fördelar även idag, kan det hända att den ursprungliga hårddisken och dess 32 GB lagringsutrymme saknas. Solid-State-diskar (SSD) använder flashminne i stället för den traditionella roterande plattor av en standard hårddisk, och kan bli ett utmärkt uppgradering för både hastighet och lagringskapacitet din Latitude X200.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  2.
  5-tums IDE SSD-hårddisk.


  1.
  Stäng av Latitude X200 och ta bort batteriet. Placera X200 framför dig med skärmen stängd och nedåt, och den tomma batteriluckan mot dig.
  2.
  Ta bort de sex Phillips-skruvarna från botten av Latitude X200, med start bakom den tomma batterifacket och arbetar mot mitten av datorn. Vänd på Latitude X200 så att datorn är vänd mot dig och öppna skärmen.
  3.
  Bänd tangentbordet försiktigt uppåt med hjälp av en platt skruvmejsel. Du ska se en liten fördjupning för att föra in skruvmejseln på vänster sida av handledsstödet. Använd hack för hävstångseffekt. Efter att lyfta tangentbordet ur Latitude X200, flick låset tangentbordskabeln på logikkortet öppna, en nagel kommer att göra. Ställ tangentbordet på en säker plats.
  4.
  Stäng Latitude X200 och placera det nedåt igen, denna gång med de tomma batterifacket vänd bort från dig. Ta bort de återstående fyra Phillips-skruvar på den sida av datorn närmast dig, och slå sedan på datorn och öppna fönstret igen.
  5.
  Lyft handledsstödet upp och koppla ur kabeln för styrplattan med samma metod som du använde för att ta bort tangentbordet kabeln. Ställ handledsstödet åt sidan. Du bör nu kunna se Latitude X200 hårddisken.
  6.
  Sitter med tre Phillips huvud-skruvar som håller hårddisken till botten av Latitude X200, och skaka den kabelkontakt att ta bort det från logikkortet. Lyft hårddisken församling med kabeln ur datorn.
  7.
  Ta bort kabeln från baksidan av det gamla Latitude X200-hårddisk, och placera den över stiften på baksidan i SSD.
  8.
  Ta bort Phillips-skruvarna från sidorna av den gamla hårddisken, och lyft ut enheten av metallen buren. Lägg det nya Latitude X200 SSD i buren och ersätta de fyra skruvarna.
  9.
  Installera den nya Latitude X200 SSD genom att vända instruktionerna i den här artikeln.


Previous:nothing Next:hur är RDRAM skiljer sig från DDR RAM?

Relaterade artiklar


 • Hur fyller jag en HP 56?
 • Hur fixar jag en HP All-i-ett-skrivare l7555 som inte kommer att fungera över en Ethernet-anslutning?
 • hur man kan anpassade personsökning
 • hur du justerar ljusstyrkan på en Dell Inspiron 1422
 • hur du uppdaterar drivrutiner Canon skrivare
 • hur man byter dell D600 gångjärn
 • Hur kontrollerar jag skrivarens status och inställningar?
 • hur man uppgraderar en D600-processor
 • hur du tar bort program från ett relä USB-enhet
 • saker att göra med gamla bärbara datorer