Dator > hur man överför data till en bärbar dator

 • hur man överför data till en bärbar dator


 • Överföra filer till en bärbar dator inte bara låter dig använda din information när du är borta från din dator, men det ger även bättre datasäkerhet. Om något händer med filer på en dator, de är backas upp på den andra. Kostnaden för flyttbara lagringsenheter är på tillbakagång och med 2010, enligt CNET. Dessa enheter gör det enkelt att överföra data från en dator till en annan

  Du behöver:.
  USB-minne eller en extern hårddisk


  1
  . . Enkelklicka de filer eller mappar du vill överföra till din bärbara dator. Detta visar filstorlek i kilobyte (kB), megabytes (MB) eller gigabyte (GB). Anteckna den totala storleken på filen eller filerna du vill överföra.
  2.
  Klicka på "Start" i nedre vänstra hörnet av din bärbara dator på skrivbordet och välj "Mina datorn "på menyn. Enkelklicka den bärbara datorns hårddisk. Detta visar hur mycket ledigt utrymme på enheten. Om detta är mindre än den mängd data du vill överföra, måste du ta bort filer från den bärbara datorn tills du frigöra tillräckligt med utrymme.
  3.
  Koppla in din lagringsenhet till din huvudsakliga datorns USB-port. Hamnarna är rektangulär form och utformade för att passa endast USB-enheter. Således, om den passar, det är rätt port.
  4.
  Enkelklicka ett objekt som du vill överföra och tryck på "Ctrl + C. " Detta kopierar filen till en virtuell "klippbordet. "
  5.
  Klicka på "Start" och välj "Den här datorn. " Leta reda på din lagringsenhet under rubriken "Enheter med flyttbara lagringsmedia" eller något liknande resonemang. Dubbelklicka på enheten. Ett fönster öppnas som visar enhetens innehåll. Gå till den plats i den enhet där du vill lagra din kopierade filen och tryck på "Ctrl + V. " Detta ställer filen på din hårddisk. Gör detta för varje objekt som du vill överföra till din bärbara dator.
  6.
  Högerklicka på din flyttbar enhet och välj "Mata ut" från de tillgängliga alternativen. När datorn indikerar att du säkert kan ta bort enheten, koppla ur den från USB-porten.
  7.
  Anslut lagringsenhet till den bärbara datorns USB-port. Välj "Start" och sedan "My computer". Dubbelklicka på din flyttbara enheten för att visa dess innehåll. Enkelklicka på ett objekt som du vill överföra till din bärbara dator och trycka "Ctrl + C. "
  8.
  Gå till den plats på datorn där du vill lagra dina kopierade objektet och tryck på "Ctrl + V. " Detta sparar ner filen på den platsen. Gör detta för alla objekt som du vill överföra till din bärbara dator.
  9.
  Högerklicka på den enhet, välj "Mata ut" och ta bort det först efter att datorn har angett det är säkert att Koppla ur enheten.

  tips och varningar


 • Om du vill välja flera filer från en enda plats på en gång, kan du klicka och håll nere vänster musknapp och dra markören över filerna. Då väljs alla på en gång. Genom att trycka "Ctrl + C" kopierar alla valda filer. Du kan också kopiera hela mappar med filer du vill överföra.

Previous:nothing Next:HP C6280 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man växla på Lenovo från en extern skärm
 • Lägga till en enhet till datorn
 • Hur konfigurerar jag WEP i Linksys Wireless säkerhet?
 • hur man använder en IDE-disk i en sata maskin
 • specifikationer för Toshiba 1715 xcds
 • hur man kan kontrollera ett äpple nic
 • hur man kan kontrollera storleken processor cache
 • TV till PC-gränssnitt
 • Felsökning en HP kopiator skrivare &
 • hur till återvinna en extern hårddisk fel