Dator > typer av bläckstråle papper

 • typer av bläckstråle papper


 • Du behöver:.
  stjärnskruvmejsel

  I en värld av skrivare, är formatet som dominerar de flesta hushåll i bläckstråleskrivare. Liten, lätt och av rimlig kvalitet kan bläckstråleskrivare tillfredsställa de flesta hem och hemmakontoret utskrift. Det finns flera olika papperstyper för bläckstråleskrivare som hjälper dig att uppnå rätt konsistens eller vikt från tryckeriet.

  Omslag och Card Stock

  Både lock och kartong är tjockare papper, allt från u00A3 60 . till 110 kg. i genomsnitt, omslagspapper är den tunnare av de två. Detta papperstypen är tjockt och absorberar mer bläck än flesta andra tidningar, det är också den mest rigida papper tillgängligt för bläckstråleskrivare. Detta fungerar bäst för skolan presentationer, presentationer eller något som behöver motståndskraftig papper.

  Kopieringspapper

  På den tunna sidan är kopieringspapper normalt endast 20 kg. till 22 lbs. tjock och är bara bra för svart-vit exemplar. Även färgutskrifter kan göras på detta papper typ, tar upp den inte bläcket bra och normalt lockar. Detta har sitt syfte i arkivering viktiga dokument som du behöver skrivas ut.

  Vit och Multipurpose

  Båda dessa papper är nästan identiska och är avsedda för högre kvalitet. Med 24-lb. tjockleken kan detta papper ta både svart-vitt och färg utskrifter utan problem. Detta är bäst för presentationer, standard utskrift, häften och flygblad.

  Glättat papper

  Blankt papper har en reflekterande sida som lyser när ljuset träffar den. Vikten kvalitet har ett stort utbud, från 24 kg. till mer än 100 kg. Den tunnare sida är bäst för hem utskrifter av foton, är mellanregistret bra för flygblad och broschyrer, och tjockare intervallet är bäst för visitkort och vykort.

  Resume och Business Paper

  Byggd för meritförteckningar och PM, ger detta texturerat papper läsaren något att känna när man läser ut. Från 20 kg. till 24 kg. kommer detta papper i en mängd olika texturer, färger och material. Vanliga papperstyper är här linne, bomull och som. Vanliga färger är selleri, granit, grädde, pastell blått och vitt.

  Pastell och Bright papper

  Cirka 20 kg. till 24 kg. kommer detta papper färgade i specialfärger. Pastell är en ljusare färg, medan Brights är levande och neon. Även färgutskrifter kan göras på detta papper typ, eftersom papperet är redan färgad, utskrifter färg kan komma ut dåligt. Högupplösta gråskalebilder fungerar bäst och kan användas för menyer, konsert och annonser händelse.


Previous:nothing Next:skillnaden mellan ett moderkort & processor

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Logitech VX Revolution
 • Hur byter jag en viao hårddisk?
 • hur man formaterar om en Toshiba Gigabeat
 • hur man fixar döda pixlar på en bärbar dator
 • Hur utdata surroundljud från en bärbar dator
 • Hur får jag en Bluetooth-enhet arbetar från en dator?
 • hur man fixar några tangenter som inte fungerar
 • MP240 kompatibla patroner
 • Hur man återskapar en sata hd
 • fördelar och nackdelar med bärbara fingeravtryck skannrar